Pesto
תפריט
ו', 24 נוב 2017, 13:11
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

כבד קצוץ

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 17571   

כבד קצוץ
6 מנות
טיגון
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» מנות ראשונות» צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים

500 גר' כבדי עוף נקיים
2 בצלים בינוניים קצוצים דק
3 כפות שמן
4 ביצים קשות
1 כפית מלח
מעט פלפל שחור

דרך הכנה
  1. לטגן את הבצלים בשמן במחבת עד להזהבה.
  2. ולהוסיף את הכבדים ולטגן כ-10 דקות תוך כדי ערבוב מדי פעם.
  3. להעביר למכונת בשר עם הביצים ולעבד פעם אחת לתערובת אחידה.
  4. אם רוצים מרקם עדין יותר מעבדים שוב.
  5. מאחסנים במקרר עד להגשה.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
6
רגבקוק (מקצוענ/ית)
נשמע טעים מאוד במיוחד שאני מת על כבד קצוץ:)
5
מעולה להוסיף בזמן הטיגון קצת יין מתוק!
3
לטגן חציל ולהוסיף לכבד זה נותן אוריריות
2
רצוי להוסיף חרדל
1
קצת מיונז מרקך את הכבד ומעדן אותו גם בטעם וגם בעיכול

כבד קצוץ

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 6 Ingredients: 500 גר' כבדי עוף נקיים2 בצלים בינוניים קצוצים דק3 כפות שמן4 ביצים קשות1 כפית מלחמעט פלפל שחור...... Directions:
לטגן את הבצלים בשמן במחבת עד להזהבה. ולהוסיף את הכבדים ולטגן כ-10 דקות תוך כדי ערבוב מדי פעם. להעביר למכונת בשר עם הביצים ולעבד פעם אחת לתערובת אחידה. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר