Pesto
תפריט
ג', 23 אוק 2018, 20:23
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פאי וניל

פאי בטעם קרם ברולה אפוי.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 6695   

פאי וניל
8 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» פאי וטארט» קפה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
לתחתית הפאי:
120 גר' מרגרינה או חמאה
1/3 1 כוסות קמח
1/4 כפית מלח
3-4 כפות מים קרים

למלית:
1 כוס סוכר
2 כפות קמח
5 ביצים טרופות קל
2/3 כוס שמנת מתוקה
100 גר' חמאה מומסת
1 כפית תמצית וניל
דרך הכנה
  1. מערבבים את חומרי הבסיס לבצק אחיד, מצננים 1/2 שעה במקרר ומרדדים לעיגול לכיסוי תחתית ודפנות תבנית פאי 24.
  2. מניחים בתבנית ומהדקים, מסירים שוליים, מניחים במקרר עד לאפיה.
  3. מערבבים את הקמח והסוכר, מוסיפים בערבוב את הביצים והשמנת, מערבבים ומוסיפים את החמאה ותמצית הוניל.
  4. יוצקים לתחתית הפאי ואופים בחום 170 מעלות כ-45 דקות עד להתייצבות המילוי, לא לאפות יותר מדי.
  5. מוצאים ומצננים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
המרקם צריך להיות כמו של פודינג סמיך רוטט שיתייצב בהמשך בצינון, ציינתי במפורש לא לאפות יתר על המידה.
3
במתכון נכתב כי יש לאפות במשך 45, עד שהמלית מתייצבת. נוצר קרום קשה ומעט שחום אך בפנים נראה כי עדיין נוזלי...»»
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
קצת בעיה מכיוון שזה טעמו של הפאי, נסי להשתמש ב-3 ביצים בלבד ולאפות עד להתייצבות המלית.
פאי וניל By , 2005-03-28T21:27:16+02:00 פאי וניל פאי בטעם קרם ברולה אפוי. Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 8 Tags: none Ingredients: - לתחתית הפאי:120 גר' מרגרינה או חמאה1/3 1 כוסות קמח1/4 כפית מלח3-4 כפות מים קריםלמלית:1 כוס סוכר2 כפות קמח5 ביצים... Instructions: מערבבים את חומרי הבסיס לבצק אחיד, מצננים 1/2 שעה במקרר ומרדדים לעיגול לכיסוי תחתית ודפנות תבנית פאי 24. מניחים בתבנית ומהדקים, מסירים שוליים, מניחים במקרר עד לאפיה. מערבבים א...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר