Pesto
תפריט
ה', 15 נוב 2018, 09:20
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוף חמוץ מתוק

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 7571   

עוף חמוץ מתוק
2 מנות
מוקפץ
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» עיקריות» צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים

1/2 קג' חזה עוף חתוך לקוביות
1 ביצה טרופה
1/2 כוס קמח
שמן לטיגון עמוק
1 בצל בינוני קצוץ
1 פלפל ירוק חתוך לרצועות קצרות


לרוטב:

1 קופסת שימורי אננס בחתיכות
1/4 כוס סוכר חום
1/3 כוס חומץ
3/4 כוס מיץ אננס מקופסת האננס
1 כף רוטב סויה
2 כפות קורנפלור

דרך הכנה
  1. לחמם את השמן, לטבול כל קובית חזה עוף בביצה הטרופה ולאחר מכן בקמח ולטגן עד לגוון צהוב.
  2. להניח על מגבת נייר סופג ולשמור במקום חם.
  3. לטגן את הבצל והפלפל טיגון קל ולהוסיף לקערת העוף.
  4. לבשל בסיר קטן את הסירופ עם הסוכר החומץ ורוטב הסויה עד לרתיחה ולהמסת  הסוכר.
  5. לערבב את הקורפלור עם מעט מים בכוס ולהוסיף לרוטב בזרם דק ובבחישה מתמדת.
  6. להרתיח שוב ולבשל על להבה נמוכה עד להסמכת הרוטב והפיכתו לשקוף.
  7. להוסיף כוס קוביות אננס לקערת העוף ולערבב קלות.
  8. ניתן להוסיף את הרוטב לעוף ולערבב קלות ולהגיש מיד או להגיש את הרוטב בנפרד.
עוף חמוץ מתוק By , 2005-03-28T19:10:10+02:00 עוף חמוץ מתוק Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 2 Tags: none Ingredients: - 1/2 קג' חזה עוף חתוך לקוביות 1 ביצה טרופה1/2 כוס קמחשמן לטיגון עמוק1 בצל בינוני קצוץ1 פלפל ירוק חתוך לרצועות קצרותלרוטב:1 קופסת שימורי אננס בחתי... Instructions: לחמם את השמן, לטבול כל קובית חזה עוף בביצה הטרופה ולאחר מכן בקמח ולטגן עד לגוון צהוב. להניח על מגבת נייר סופג ולשמור במקום חם. לטגן את הבצל והפלפל טיגון קל ולהוסיף לקערת העו...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר