Pesto
תפריט
ו', 24 נוב 2017, 13:13
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוף ביין ורוזמרין

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 12302   

עוף ביין ורוזמרין
4 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עיקריות» צהריים - ערב
ציון גולשים: 10
[3 מדרגים]
 
מרכיבים

1 עוף מחולק למנות
מלח, פלפל
1/2 כוס שמן זית
2 בצלים בינוניים, פרוסים
4 שיני שום, קצוצות
1 סלסלת פטריות קטנות, שלמות
1/2 כוס זיתים שחורים
2 גבעולי רוזמרין
2 כוסות יין אדום יבש

דרך הכנה
  1. מנגבים את העוף ומתבלים במלח ופלפל. עורכים בתבנית כשהעור כלפי מעלה, מברישים בשמן זית ושמים מתחת לגריל למספר דקות עד שהעור מזהיב-משחים.
  2. במחבת מטגנים קלות, בשאר השמן, את הבצלים והשום.
  3. מוציאים ומטגנים את הפטריות מספר דקות תוך ערבוב.
  4. מוסיפים לתבנית עם העוף את הבצל, השום, הפטריות והזיתים יחד עם השמן שבמחבת.
  5. מתבלים בעוד מלח ופלפל, מניחים את גבעולי הרוזמרין ויוצקים את היין מסביב לעוף.
  6. מכסים את התבנית ואופים בחום 180 מעלות במשך כשעה.
  7. מסירים את הכיסוי ואופים עוד כ-20 דקות להשחמת העוף ולצימצום הרוטב.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
4
ציון 10
Yummy
3
אבי מ. (מקצוענ/ית)
נשמט, תוקן (סעיף 4)...תודה.
1
ציון 10
מתכון פשוט מצוין וקל

עוף ביין ורוזמרין

By Published: מאת אבי מ. 5 כוכבים מתוך 5 3 גולשים תזמון: Yield: 4 Ingredients: 1 עוף מחולק למנותמלח, פלפל1/2 כוס שמן זית2 בצלים בינוניים, פרוסים4 שיני שום, קצוצות1 סלסלת פטריות קטנות, שלמות1/2 כוס זיתים שחורים2 גבעולי רוזמרין2 כ...... Directions:
מנגבים את העוף ומתבלים במלח ופלפל. עורכים בתבנית כשהעור כלפי מעלה, מברישים בשמן זית ושמים מתחת לגריל למספר דקות עד שהעור מזהיב-משחים. במחבת מטגנים קלות, בשאר השמן, את הבצל...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר