Pesto
תפריט
ו', 22 יונ 2018, 00:21
110399 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פסטה פרפלה עם חצילים

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 4765   

פסטה פרפלה עם חצילים
4 מנות
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עיקריות» צהריים - ערב או ארוחה קלה
ציון גולשים: 8.5
[2 מדרגים]
 
מרכיבים
חבילה פסטה פרפלה (פרפרים)
1 חציל גדול לא קלוף חתוך לקוביות של 2 ס"מ
1/4 כוס שמן
1/4 כוס שמן זית
3 שיני שום פרוסות
5 עלי בזיליקום טרי קצוץ גס
1 כוס עגבניות מרוסקות (לא רסק עגבניות)
מלח ופלפל לפי הטעם
גבינת פרמזן
דרך הכנה
  1. לבשל את הפסטה לפי ההוראות "אל-דנטה".
  2. לצקת את שני סוגי השמן למחבת ולטגן את קוביות החצילים עד להזהבה ולהוסיף את השום המלח הפלפל והבזילקום.
  3. להמשיך לטגן עוד כ-2 דקות. להוסיף את העגבניות המרוסקות להמשיך לבשל עוד כ-7 דקות.
  4. כשהפסטה מוכנה, לסנן ולהכניס למחבת עם הרוטב ולערבב קלות.
  5. להעביר לקערת הגשה גדולה ולפזר גבינת פרמזן מעל.
  6. להגיש חם.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
tommf (מקצוענ/ית)
ממליץ להוסיף גבינת פרמז'אן מעל וזיתים שחורים יוצא נפלא.
1
ציון 10
פשוט טעים!

פסטה פרפלה עם חצילים

By Published: מאת אבי מ. 4.25 כוכבים מתוך 5 2 גולשים תזמון: Yield: 4 Ingredients: חבילה פסטה פרפלה (פרפרים)1 חציל גדול לא קלוף חתוך לקוביות של 2 ס"מ1/4 כוס שמן1/4 כוס שמן זית3 שיני שום פרוסות5 עלי בזיליקום טרי קצוץ גס1 כוס עגבניות מרוסקות (לא רסק עגבניות)...... Directions:
לבשל את הפסטה לפי ההוראות "אל-דנטה". לצקת את שני סוגי השמן למחבת ולטגן את קוביות החצילים עד להזהבה ולהוסיף את השום המלח הפלפל והבזילקום. להמשיך לטגן עוד כ-2 דקות. להוסיף ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר