Pesto
תפריט
ג', 11 דצמ 2018, 05:33
110407 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

שיפודי ירקות במשרה

קוביות ירקות במשרה קוראני לצליה על גריל.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 8181   

שיפודי ירקות במשרה
8 מנות
צליה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» תוספות» צהריים - ערב
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
למשרה(מרינדה):
4 כפות סוכר חום
4 כפות שומשום
1/2 כפית אבקת צ'ילי
1 כף קמח
4 כפות רוטב סויה
3 כפות מיץ ליים או לימון
2 כפות שמן שומשום
4 בצלים ירוקים קטנים קצוצים דק


ירקות לשיפודים:
300 גר' פטריות שמפניון טריות
200 גר' עגבניות שרי
2 זוקיני פרוסים לעובי 2 ס"מ
200 גר' בצלי שאלוט חצויים
8 שיפודי במבוק שהושרו במים
דרך הכנה

מערבבים את כל חומרי המשרה, מניחים את הירקות החתוכים בקערה ויוצקים עליהם המשרה, מערבבים לציפוי כל הירקות ומניחים לספיגת טעמים לשעתיים, מערבבים מדי פעם.

משפדים את הירקות על שיפודי הבמבוק שהושרו במים וצולים על הגריל או מתחת לגריל בתנור עד לריכוך קל של הירקות, במשך הצליה מורחים מדי פעם את השיפודים ברוטב, נזהרים שלא לשרוף את הירקות בגלל תכולת הסוכר.

מגישים בתוספת אורז לבן.

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
ניסיתי ויצא טעים מאוד. תודה
שיפודי ירקות במשרה By , 2005-03-28T23:19:40+02:00 שיפודי ירקות במשרה קוביות ירקות במשרה קוראני לצליה על גריל. Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 8 Tags: none Ingredients: - למשרה(מרינדה): 4 כפות סוכר חום4 כפות שומשום1/2 כפית אבקת צ'ילי1 כף קמח4 כפות רוטב סויה3 כפות מיץ ליים או לימון2 כפות שמן שומשום4 בצלים ירוקים קטנים קצוצים דק... Instructions: מערבבים את כל חומרי המשרה, מניחים את הירקות החתוכים בקערה ויוצקים עליהם המשרה, מערבבים לציפוי כל הירקות ומניחים לספיגת טעמים לשעתיים, מערבבים מדי פעם.משפדים את הירקות על שיפודי הבמבוק שהושר...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר