Pesto
תפריט
א', 16 דצמ 2018, 18:29
110408 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

בראוניז אגוזים ותמרים

בראוניז שוקולד עם אגוזים ותמרים.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 7696   

* המחשה: By Janet Hudson, via Wikimedia Commons
בראוניז אגוזים ותמרים
16 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עוגות אישיות» בוקר - בראנץ או קפה
ציון גולשים: 10
[3 מדרגים]
 
מרכיבים
100 גר' שוקולד מריר קצוץ
100 גר' חמאה או מרגרינה
1 כפית תמצית וניל
3 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס קמח תופח
1/4 1 כוסות אגוזים קצוצים
3/4 כוס תמרים קצוצים

לזיגוג:
100 גר' אבקת סוכר
30 גר' חמאה מומסת
2 כפות חלב
1/4 כפית תמצית וניל
1 כפית מים חמים
אגוזים לקישוט
דרך הכנה
  1. ממיסים את השוקולד עם החמאה בסיר המונח על סיר עם מים רותחים, מערבבים ומצננים.
  2. מוסיפים לקערה את שאר החומרים ומערבבים היטב, משמנים ומרפדים בנייר אפיה תבנית מרובעת בגודל 20 ס"מ ויוצקים את התערובת לתבנית.
  3. אופים כ-30 דקות בתנור שחומם מראש ל-175°, מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום ואופים עוד 25 דקות.
  4. מוציאים מהתנור מסירים את רדיד האלומיניום הופכים את התבנית על רשת, מסירים את נייר האפיה ומצננים.
  5. להכנת הציפוי, מנפים את אבקת הסוכר לקערה ומוסיפים את שאר החומרים מערבבים היטב ויוצקים על העוגה, מצננים וחותכים לריבועים, מניחים אגוז על כל ריבוע.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
7
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
6
ציון 10
המתכונים שלכם פשוט ניפלאים וקלים ממש את המתכון הזה אני אעשה היום ניראה טוב
5
אבי מ. (מקצוענ/ית)
אפשר לותר על הזיגוג.
4
אבי שלום. האם אפשר לוותר על הזיגוג? מה בעצם הוא מוסיף?
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
לא יודע אבל זה רעיון, שווה לנסות.
1
ציון 10
המתכון מעולה שאלה האם ניתן להחליף את הקמח בקמח מצה לפסח......תודה
בראוניז אגוזים ותמרים By , 2005-03-29T05:48:58+02:00 בראוניז אגוזים ותמרים בראוניז שוקולד עם אגוזים ותמרים. Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 16 Tags: none Ingredients: - 100 גר' שוקולד מריר קצוץ 100 גר' חמאה או מרגרינה 1 כפית תמצית וניל 3 ביצים 1 כוס סוכר 1 כוס קמח תופח 1/4 1 כוסות אגוזים קצוצים 3/4 כוס תמרים קצ... Instructions: ממיסים את השוקולד עם החמאה בסיר המונח על סיר עם מים רותחים, מערבבים ומצננים. מוסיפים לקערה את שאר החומרים ומערבבים היטב, משמנים ומרפדים בנייר אפיה תבנית מרובעת בגודל 20 ס...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר