Pesto
תפריט
ה', 18 אוק 2018, 09:16
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

נטיפי (מקרונים) שקדים

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 7166   

נטיפי (מקרונים) שקדים
15 מנות
אפיה
קושי: בינוני
» עוגיות» קפה
 
מרכיבים
2 חלבונים
2/3 כוס סוכר
1/4 כפית קינמון
1/2 כפית תמצית שקדים
1/2 כוס שקדים טחונים
1/2 כוס שקדים קצוצים דק
דרך הכנה

להקציף את החלבונים לקצף גמיש אבל לא יבש, להוסיף את הסוכר והקינמון ולהמשיך להקציף עד לקצף יציב ומבריק.

להוסיף את תמצית השקדים ולקפל לתערובת החלבונים, להוסיף את השקדים בקיפול.

לנטף בעזרת 2 כפות נטיפים על נייר אפיה במרחק של 3 ס"מ בין העוגיות.

לאפות 35-30 דקות בחום 140 מעלות עד שמזהיב.

לצנן על רשת.

נטיפי (מקרונים) שקדים By , 2005-03-29T02:03:11+02:00 נטיפי (מקרונים) שקדים Prep Time: PT20M Cook time: Yield: 15 Tags: none Ingredients: - 2 חלבונים 2/3 כוס סוכר1/4 כפית קינמון1/2 כפית תמצית שקדים1/2 כוס שקדים טחונים1/2 כוס שקדים קצוצים דק ... Instructions: להקציף את החלבונים לקצף גמיש אבל לא יבש, להוסיף את הסוכר והקינמון ולהמשיך להקציף עד לקצף יציב ומבריק.להוסיף את תמצית השקדים ולקפל לתערובת החלבונים, להוסיף את השקדים בקיפול.לנטף בעזר...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר