Pesto
תפריט
ג', 21 נוב 2017, 04:34
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

נטיפי (מקרונים) שקדים

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 6804   

נטיפי (מקרונים) שקדים
15 מנות
אפיה
קושי: בינוני
» עוגיות» קפה
 
מרכיבים
2 חלבונים
2/3 כוס סוכר
1/4 כפית קינמון
1/2 כפית תמצית שקדים
1/2 כוס שקדים טחונים
1/2 כוס שקדים קצוצים דק
דרך הכנה

להקציף את החלבונים לקצף גמיש אבל לא יבש, להוסיף את הסוכר והקינמון ולהמשיך להקציף עד לקצף יציב ומבריק.

להוסיף את תמצית השקדים ולקפל לתערובת החלבונים, להוסיף את השקדים בקיפול.

לנטף בעזרת 2 כפות נטיפים על נייר אפיה במרחק של 3 ס"מ בין העוגיות.

לאפות 35-30 דקות בחום 140 מעלות עד שמזהיב.

לצנן על רשת.

נטיפי (מקרונים) שקדים

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 15 Ingredients: 2 חלבונים 2/3 כוס סוכר1/4 כפית קינמון1/2 כפית תמצית שקדים1/2 כוס שקדים טחונים1/2 כוס שקדים קצוצים דק ...... Directions:
להקציף את החלבונים לקצף גמיש אבל לא יבש, להוסיף את הסוכר והקינמון ולהמשיך להקציף עד לקצף יציב ומבריק.להוסיף את תמצית השקדים ולקפל לתערובת החלבונים, להוסיף את השקדים בקיפול.לנטף בעזר...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר