Pesto
תפריט
ה', 18 אוק 2018, 09:17
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

לביבות זוקיני ונענע

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 6057   

* תמונה להמחשה Clemens Pfeiffer
לביבות זוקיני ונענע
10 מנות
טיגון
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» מתאבנים» צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים
  • 400 גר' קישואי זוקיני ירוקים
  • 1 בצל בינוני קצוץ דק
  • 2 כפות קמח
  • 1/4 כפית אבקת אפיה
  • 4 כפות גבינת פרמיג'אנו מגורדת
  • 2 כפות פירורי לחם
  • 1 ביצה
  • 4 עלי נענע קצוצים
  • 2 כפות פטרוזיליה טריה קצוצה
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • שמן לטיגון
דרך הכנה
  1. מגרדים את הקישואים במגרדת גסה, מניחים במסננת ומניחים להגרת המים, לוחצים מעט להוצאת מים ככל האפשר
  2. מעבירים לקערה ומוסיפים את הקמח, אבקת האפיה הגבינה המגורדת, פירורי הלחם, הביצה, הנענע והפטרוזיליה
  3. מערבבים היטב לקבלת תערובת אחידה
  4. מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם.
  5.  
  6. מחממים שמן בגובה 1/2 ס"מ במחבת
  7. מניחים כמות של 2 כפות לכל לביבה ומשטחים מעט, מטגנים על להבה בינונית עד להשחמה קלה מצד אחד והופכים לטיגון הצד השני
  8. מוציאים לספיגת עודפי שמן על נייר מגבת ומגישים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
6
ראובן מ. (עורך)
תחליפי גבינה מהצומח ובמקום ביצה כל קיטניה מבושלת וטחונה.
5
איך ניתן להמיר את הלביבה לפרווה???
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
אפשר לאפות בתבנית מאפינס, למלא 2/3 גובה השקעים ולאפות.
3
אפשר לאפות בתנור במקום לטגן???
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
לחץ על שמי למעלה ושלח לי את הסיסמה החדשה ואני אשנה.
1
שלום אני רוצה לשנות את הסיססמה איך אני יכולה ללעשות זאת .
לביבות זוקיני ונענע By , 2005-03-28T21:19:28+02:00 לביבות זוקיני ונענע Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 10 Tags: none Ingredients: - 400 גר' קישואי זוקיני ירוקים 1 בצל בינוני קצוץ דק 2 כפות קמח 1/4 כפית אבקת אפיה 4 כפות גבינת פרמיג'אנו מגורדת ... Instructions: מגרדים את הקישואים במגרדת גסה, מניחים במסננת ומניחים להגרת המים, לוחצים מעט להוצאת מים ככל האפשר מעבירים לקערה ומוסיפים את הקמח, אבקת האפיה הגבינה המגורדת, פירורי הלחם, ה...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר