Pesto
תפריט
ב', 20 נוב 2017, 23:07
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

גבינת עיזים וטרגון בעטיפת סלמון

סלמון מעושן במלית גבינת עיזים וגבינת שמנת מתובלות בטרגון.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 5151   

גבינת עיזים וטרגון בעטיפת סלמון
6 מנות
הכנה וקירור
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» מתאבנים» בוקר - בראנץ או ארוחה קלה
ציון גולשים: 7
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
400 גר' גבינת עיזים רכה
250 גר' גבינת שמנת
3 גבעולי טרגון טרי - העלים בלבד
1 כף גרידת קליפת לימון
1 כפית אבקת ג'לטין
1/4 כפית מלח
מעט פלפל שחור גרוס
300 גר' סלמון מעושן פרוס
דרך הכנה

שמים את אבקת הג'לטין ב-1/4 כוס מים פושרים, מניחים להתרככות של 5 דקות, מכניסים
למיקרוגל ל-20 שניות או מחממים בבן מרי עד להמסה מושלת של הג'לטין, מניחים בצד.

שמים בקערת מעבד מזון את הגבינות ומעבדים ב-3 פולסים, מוסיפים את עלי הטרגון, גרידת קליפת הלימון, המלח ופלפל גרוס לפי הטעם ומעבדים ב-3 פולסים, מוסיפים את הג'לטין ומפעילים שוב ל-10 שניות, מוסיפים כ-50 גר' מהסלמון המעושן קצוץ לתערובת ומערבבים ידנית.

מניחים פרוסות סלמון בקערות אישיות כאשר הרצועות מונחות על התחתית, הדפנות והשארית נשארת בחוץ לכיסוי, ממלאים בתערובת הגבינה לכל קערה עד לקצה ומכסים בשולי רצועות הסלמון.

עוטפים בנילון צמיד ומכניסים לקירור של 3 שעות לפחות.

להגשה מסירים את הנילון, הופכים על צלחת הגשה על תערובת עלי סלט ירוקים מתובלים ברוטב ויניגרד.

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 7

גבינת עיזים וטרגון בעטיפת סלמון

By Published: סלמון מעושן במלית גבינת עיזים וגבינת שמנת מתובלות בטרגון. מאת אבי מ. 3.5 כוכבים מתוך 5 1 גולשים תזמון: Yield: 6 Ingredients: 400 גר' גבינת עיזים רכה250 גר' גבינת שמנת3 גבעולי טרגון טרי - העלים בלבד1 כף גרידת קליפת לימון1 כפית אבקת ג'לטין1/4 כפית מלחמעט פלפל שחור גרוס300 גר' סלמון מעושן פרוס ...... Directions:
שמים את אבקת הג'לטין ב-1/4 כוס מים פושרים, מניחים להתרככות של 5 דקות, מכניסיםלמיקרוגל ל-20 שניות או מחממים בבן מרי עד להמסה מושלת של הג'לטין, מניחים בצד.שמים בקערת מעבד מזון את הגבינות ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר