Pesto
תפריט
א', 16 דצמ 2018, 06:57
110408 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מעדן חבושים

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 10553   

מעדן חבושים
בישול
שעתיים ויותר
קושי: בינוני
» ריבות
 
מרכיבים
חבושים
מים
4 שקיות תה יסמין(לבחירה)
2 כפות מיץ לימון
סוכר
תבלינים לפי הטעם:וניל, ציפורן, קינמון...
דרך הכנה
מקלפים את החבושים, מגרדים על פומפיה גסה(או דקה לפי הטעם) עד לליבה, מעבירים לסיר ומכסים במים, מוסיפים את שקיות התה ומיץ הלימון, מביאים לרתיחה ומבשלים עד לריכוך חלקי(שקיפות), מוסיפים מים לפי הצורך(כיסוי).

מוציאים את שקיות התה.

מסננים מהמים ושוקלים את הפרי, לא שופכים את המים, מחזירים לסיר עם המים ומוסיפים 800 גר' סוכר לכל 1 קג' פרי, מוסיפים את התבלינים ומביאים לרתיחה, מנמיכים לרתיחה קלה ומבשלים עד לשקיפות וריכוך מלא, התערובת צריכה להיות סמיכה במידה כזאת שאם מעבירים כף עץ עד לתחתית הסיר רואים את התחתית והתערובת חוזרת ומתאחדת שוב לאט(או בודקים עם מדחום סוכר 105-110 מעלות).

יוצקים לצנצנות מעוקרות, מניחים נייר שעווה מעל(אני יוצק שעווה לאחר צינון חלקי), סוגרים את המכסה.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
אשתדל בקרוב.
1
לאבי שלום, אבקש מתכונים לאפרסמונים כולל ריבה . תודה מראש
מעדן חבושים By , 2005-03-28T21:18:40+02:00 מעדן חבושים Prep Time: PT20M Cook time: שעתיים ויותר Yield: Tags: none Ingredients: - חבושיםמים4 שקיות תה יסמין(לבחירה)2 כפות מיץ לימוןסוכרתבלינים לפי הטעם:וניל, ציפורן, קינמון...... Instructions: מקלפים את החבושים, מגרדים על פומפיה גסה(או דקה לפי הטעם) עד לליבה, מעבירים לסיר ומכסים במים, מוסיפים את שקיות התה ומיץ הלימון, מביאים לרתיחה ומבשלים עד לריכוך חלקי(שקיפות), מוסיפים מים לפי הצורך(כיסוי...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר