Pesto
תפריט
ו', 24 נוב 2017, 13:15
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגיות שוקולד סדוקות

עוגיות שוקולד רכות במעטה אבקת סוכר סדוק.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 24103   

* Stefan w~commonswiki assumed , via Wikimedia Commons -תמונה להמחשה
עוגיות שוקולד סדוקות
20 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» מתאבנים» קפה
ציון גולשים: 9.2
[11 מדרגים]
 
מרכיבים
4 כפות שמן
300 גר' שוקולד מריר
3/4 כוס סוכר
4 ביצים
2 כפיות תמצית וניל
2 כוסות קמח
2 כפיות אבקת אפיה
1/2 כפית מלח
אבקת סוכר
דרך הכנה
  1. לנפות את הקמח עם אבקת האפיה והמלח.
  2. להמיס את השוקולד להוסיף את השמן והסוכר,לערבב היטב,להוסיף את הביצים אחת אחר השניה ואת תמצית הוניל.
  3. להוסיף תוך כדי ערבוב את תערות הקמח,ליצור בצק חלק ולצנן כשעתיים במקרר.
  4. לקרוץ כדורים בגודל כדורי פלאפל לגלגל באבקת הסוכר ולהניח בתבנית על נייר.
  5. להכניס למקרר להתקשות לפני האפיה.
  6. לאפות בחום בנוני כ-10 דקות, לא לאפות יותר מדי, ולצנן על רשת.
הערות
חובה לצנן את הבצק במקרר לפני עיבוד הבצק!
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
40
ראובן מ. (עורך)
כשמדובר באבקת קקאו = אבקת חרובים באותה כמות. כאשר זה שוקולד, במשקל דומה או שוקולד חרובים באותו נפח.
39
מסיבות בריאותיות אסור לי שוקולד, האם אני יכולה להחליף את השוקולד באבקת חרובים ואם כן איזו כמות אני צריכה לשים? תודה
38
ראובן מ. (עורך)
מנג'טים לא מתאימים כאן ולא יתרמו לצורה, כי התערובת אינה נוזלית/בחושה. אפשר להגיש במנג'ט תור עיטור וכו'.
36
ציון 10
הכנתי אותם ויצאו יוצא ממכלל יפיפיות כמו בתמונה
35
ראובן מ. (עורך)
לא מומלץ להקפיא במקרה הזה.
34
ציון 10
אבי/ראובן שלום, רציתי לשאול כמה זמן ניתן להקפיא את העיסה ואם זה מתקלקל אחרי 3 שבועות במקפיא?
32
האם ניתן להכין את העוגיות ככשרות לפסח עם קמח תפו"א או משהו אחר??
תודה וחג שמח
31
ראובן מ. (עורך)
לא נוסה. אחסון בקופסה אטומה הוא המתאים.
30
הי, האם ניתן להקפיא את העוגיות לאחר האפיה? תודה
29
ציון 10
אבי אתה פשוט גדול, עשיתי את העוגיות והן יצאו בדיוק כמו בתמונה, יפות וטעימות, בעלי חשב שהן קנויות (בגלל...»»
28
ברנדי (במטבח)
סליחה, אני ניסתי את המתכון השני שיצא מוצלח ביותר, (עם הקקאו.)
27
ברנדי (במטבח)
ציון 10
תודה על המתכון, יצא מדהים!!!
החלפתי מרגרינה בשמן, ואכן העוגיות הראשונת יצאו ענקיות ושטוחות, לכן...»»
26
יצא לי מזעזע!!!
למה העוגיות "נשפכות" ומתחברות אחת לשניה. עשיתי בדיוק מה שכתוב
25
ציון 10
עכשיו עשיתי אותם מדהימות כל הכבוד אבי ....
עגולות יפות רכות פשוט משהו.
23
ציון 2
אבי, ניסיתי, עשיתי, העוגיות לא התשטתחו אפילו לא במעט, המרקם הפנימי יצא קשה. פשוט יצאו לי דובשניות שוקולד. יבש!!! למה???
22
ציון 10
ניסיתי ויצא מצויין. מה שכן, המתכון מציין שזאת כמות ל20 מנות. אני עשיתי 24 כדורים, ועוד היו לי שאריות...»»
21
ציון 10
טעים, טעים, טעים הרבה זמן חיפשתי את המתכון הזה. זה לא ידבק לידיים ברגע שתשימי על הידיים אבקת סוכר ותגלגלי.
חג שמח
20
הי אבי
הכנתי הכל כמו שצריך אבל לא הצלחתי לעשות כדורים זה כל הזמן נידבק...
19
יש פה גם מתכון כזה עם קקאו
17
ציון 10
אני יכולה להוסיף עוד תמצית וניל מאשר שתי כפיות?
16
האם במקום שוקולד מריר אני יכולה לשים 2-3 כפות קקאו??
15
אבי מ. (מקצוענ/ית)
אין צורך להקפיא, רק לקרר במקרר לאחר הגלגל להתקשות.

נסי לאפות ב-160°.
14
היי אבי
הכנתי את הבצק של העוגיות, גילגלתי, ציננתי, ובכל זאת הן השתטחו לחלוטין באפיה.
הפסקתי...»»
13
אבי מ. (מקצוענ/ית)
כל סוג של עוגיות סדוקות משתטח, בכדי להמנע יש לקרר היטב את העוגיות גם לפני האפיה ולדייק בכמויות הקמח והשומן.
11
אבי מ. (מקצוענ/ית)
כל שמן צימחי - קנולה, תירס, חמניות...
1 כפית אבקת אפיה = 3 גר'.
שקית אבקת אפיה = 10 גר'.
10
לאבי שלום,
באיזה שמן מומלץ להשתמש? והאם כפית אבקת אפיה שווה לשקית אבקת אפיה ?
תודה, סוכר
9
אבי מ. (מקצוענ/ית)
עד להתקשות העוגיות, ככל שהבצק יהיה רך יותר העוגיות יתפשטו באפיה, אפשר להקפיא לזמן קצר ולהמשיך לקרר במקרר.
7
תודה רבה אבי ואני שמחה להיות חלק מהאתר המקסים והמועיל
6
אבי מ. (מקצוענ/ית)
במיקרוגל או בכלי כפול על הגז, ניתן להוסיף את השמן לשוקולד בהמסה, גם את הסוכר ניתן להוסיף אם ההמסה לא נעשית במיקרוגל.
5
הי אבי,באיזו דרך להמיס את השוקולד?מיקרו?גז?והאם להוסיף את שאר החומרים תוך כדי בישול?
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
עד להתקשות, חום בינוני -180°.
3
לכמה זמן להכניס למקרר ?(לפי סעיף 5)

האם חום בינוני זה 180 בערך.
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
קראי הערה שהוספתי בגוף המתכון סעיף 5.
1
ציון 10
עשיתי פעמיים יצא טעים אבל...

למה הם משטטחות ונהיות פחוסות ולא נשארות עגולות .כמו אלה שמוכרים בחנויות? ):

עוגיות שוקולד סדוקות

By Published: עוגיות שוקולד רכות במעטה אבקת סוכר סדוק. מאת אבי מ. 4.6 כוכבים מתוך 5 11 גולשים תזמון: Yield: 20 Ingredients: 4 כפות שמן 300 גר' שוקולד מריר 3/4 כוס סוכר 4 ביצים 2 כפיות תמצית וניל 2 כוסות קמח 2 כפיות אבקת אפיה 1/2 כפית מלח אבקת סוכר...... Directions:
לנפות את הקמח עם אבקת האפיה והמלח. להמיס את השוקולד להוסיף את השמן והסוכר,לערבב היטב,להוסיף את הביצים אחת אחר השניה ואת תמצית הוניל. להוסיף תוך כדי ערבוב א...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר