Pesto
תפריט
ג', 16 אוק 2018, 22:50
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מאפינס תפוחי עץ

מאפינס תפוחי עץ לחים.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 10591   

* תמונה להמחשה
מאפינס תפוחי עץ
12 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עוגות אישיות» בוקר - בראנץ או קפה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 2 כוסות תפוחים מגורדים על פומפיה
  • 3 כוסות קמח
  • 1/2 1 כוסות סוכר
  • 1 כפית קינמון
  • קורט מלח
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • ¼ כפית אבקת סודה לשתיה
  • 2 כפות שמנת חמוצה
  • 1 כוס אגוזים קצוצים
  • 1 כוס צימוקים
  • 3 ביצים
  • 1 כוס שמן
דרך הכנה
  1. מערבבים בקערה את כל החומרים היבשים בקערה.
  2. מערבבים את החומרים הרטובים בקערה נפרדת.
  3. מאחדים את שני התערובות לתערובת אחידה, לא לערבב יתר על המידה!.
  4. יוצקים את התערובת לתבנית שקעים ואופים כ-25 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני.
  5. מוציאים ומצננים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
8
מה זה תבנית שקעים?
7
ראובן מ. (עורך)
אפשר לוותר.
6
האם אפשר לוותר על הצימוקים? או מה אפשר במקום?
5
אבי מ. (מקצוענ/ית)
אפשר להמיר מחצית הכמות ברסק תפוחים.
4
אפשר להמיר שמן ברסק תפוחים?
3
אבי מ. (מקצוענ/ית)
מיץ תפוזים טבעי.
2
האם אפשר לשים משהו אחר במקום שמנת? (שלא יהיה חלבי)
1
ציון 10
עשיתי את המאפינס תפוחי עץ יצא פשוט מעדן לא הפסקנו לאכול את זה מרגע שעשיתי את זה זה פשוט טעים במיוחד תודה
מאפינס תפוחי עץ By , 2005-03-28T21:22:07+02:00 מאפינס תפוחי עץ מאפינס תפוחי עץ לחים. Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 12 Tags: none Ingredients: - 2 כוסות תפוחים מגורדים על פומפיה 3 כוסות קמח 1/2 1 כוסות סוכר 1 כפית קינמון קורט מלח 1 כפית אבקת אפיה ... Instructions: מערבבים בקערה את כל החומרים היבשים בקערה. מערבבים את החומרים הרטובים בקערה נפרדת. מאחדים את שני התערובות לתערובת אחידה, לא לערבב יתר על המידה!....
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר