Pesto
תפריט
ו', 22 ספט 2017, 12:57
110386 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

ביסקוצו'ס - כעכים מלוחים

כעכי שמרים מלוחים, נקראים גם כעכים מזרחיים או כעק.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 9801   

ביסקוצו'ס - כעכים מלוחים
50 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עוגיות» קפה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
1 כף שמרים יבשים (או 25 גר' שמרים טריים)
1/3 כוס מים חמימים
1 כפית סוכר
1 קג' קמח
300 גר' מרגרינה רכה
1/2 כוס שמן
3 כפיות מלח
1/2 כוס מים חמימים
לכעכים מלוחים ללא שמרים:
1/2 3 כוסות קמח
200 גר' מרגרינה רכה
1 שקית אבקת אפיה
2 כפיות מלח שטוחות
1/2 כוס מים (בערך)
דרך הכנה
  1. להמיס את השמרים במים עם הסוכר, להוסיף לקמח ולהוסיף את שאר החומרים.
  2. ללוש לבצק רך ונוח לעיבוד,להניח את הבצק לנוח כ 10 דקות.
  3. ליצור גלילים בקוטר 1 ס"מ ובאורך 8 ס"מ,ליצור עיגולי כעכים, לטבול צד אחד בביצה טרופה ולאחר מכן בשומשום ולהניח בתבנית על נייר אפיה.
  4. להניח לכעכים לתפוח במקום חמים כ 30 דקות.
  5. לאפות בחום בנוני-גבוה עד להשחמה קלה.
  6. להוציא לקרור על רשת.
  7. לביקוצ'וס ללא שמרים, ללוש את כל החומרים לבצק נוח לעיבוד.
  8. ליצור את הכעכים ולאפות מיד ללא התפחה.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
5
ראובן מ. (עורך)
מה הברירה, לזרוק?! שווה נסיון. אפשר היה להמשיך לאפות מיד.
4
שלום,
אפיתי את הגרסה השניה, ללא השמרים, ב-180.
העוגיות יצאו די תפוחות אולם לצערי לא נאפו מספיק...»»
3
ראובן מ. (עורך)
אפשר
2
שלום! האם ניתן להשתמש בחמאה במקום מרגרינה?
1
ציון 10
עשיתי ללא שמרים ומרחתי בביצה ושומשום יצא רך וטעים

ביסקוצו'ס - כעכים מלוחים

By Published: כעכי שמרים מלוחים, נקראים גם כעכים מזרחיים או כעק. מאת אבי מ. 5 כוכבים מתוך 5 1 גולשים תזמון: Yield: 50 Ingredients: 1 כף שמרים יבשים (או 25 גר' שמרים טריים) 1/3 כוס מים חמימים1 כפית סוכר1 קג' קמח300 גר' מרגרינה רכה1/2 כוס שמן3 כפיות מלח1/2 כוס מים חמימיםלכעכים...... Directions:
להמיס את השמרים במים עם הסוכר, להוסיף לקמח ולהוסיף את שאר החומרים.ללוש לבצק רך ונוח לעיבוד,להניח את הבצק לנוח כ 10 דקות.ליצור גלילים בקוטר 1 ס"מ ובאורך 8 ס"מ,ליצור ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר