Pesto
תפריט
ד', 25 אפר 2018, 04:02
110396 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מלית קקאו ושוקולד

לכרוכיות, רוגלאך, מבצק פריך ושמרים.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 8907   

מלית קקאו ושוקולד
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» עוגות
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
3 כפות קקאו
6 כפות סוכר
50 גר' מרגרינה
50 גר' שוקולד מרוסק או מגורד
1/2 כפית תמצית וניל
3-4 כפות מים חמים
דרך הכנה
לערבב את כל חומרי המילוי בסיר קטן על להבה קטנה עד להמסה ולצנן.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
9
ראובן מ. (עורך)
נסי להגדיל את אחוז השומן.
8
COOKIES (מנוסה)
כל מילוי שוקולד שאני מכינה לאוזני המן או שהוא יוצא יבש או שהוא מתקשה לשוקולד ולא לקרם מה צריך לעשות בכדי שהמילוי יהיה קרמי?
6
אבי מ. (מקצוענ/ית)
שוקולד מריר או חלב טוב, לא לבן.
5
איזה שוקולד מומלץ?מריר/חלב או אולי אפילו וניל?
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
אפשר להמיר בחמאה או ב-3 כפות שמן.
3
אפשר להחליף את המרגרינה לחמאה, או שמן?
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
לא מומלץ, הממרח רך מידי.
1
האם אפשר למלא אזן המן עם ממרח שוקולד בלבד?

תודה ר.ב.

מלית קקאו ושוקולד

By Published: לכרוכיות, רוגלאך, מבצק פריך ושמרים. מאת אבי מ. 5 כוכבים מתוך 5 1 גולשים תזמון: Yield: Ingredients: 3 כפות קקאו6 כפות סוכר50 גר' מרגרינה50 גר' שוקולד מרוסק או מגורד1/2 כפית תמצית וניל3-4 כפות מים חמים ...... Directions:
לערבב את כל חומרי המילוי בסיר קטן על להבה קטנה עד להמסה ולצנן. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר