Pesto
תפריט
ו', 19 אוק 2018, 00:26
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

לימונדה ביתית

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 18781   

לימונדה ביתית
הכנה וקירור
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» שייקים פירות» ארוחה קלה או משקאות
ציון גולשים: 10
[2 מדרגים]
 
מרכיבים
2 לימונים צהובים
1 כף סוכר
2 כוסות מים
דרך הכנה
לחתוך את הלימונים עם הקליפה לשמיניות, להכניס לבלנדר עם הסוכר והמים,
להפעיל ל-15 שניות בלבד, לסנן ולהכניס לקרור.

לתקן את כמות הסוכר לפי הטעם.

להגיש עם מספר עלי נענע טריים.
הערות
- ניתן להחליף את הסוכר בממתיק אחר.
- ניתן להכין תרכיז קפוא על ידי שימוש במחצית כמות המים לסנן ולהקפיא בכלים קטנים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
15
ציון 10
הכנתי את הלימונדה ביום שישי יצא טעים מאודדדד
14
לחגית ולהשאר--- את יכולה להכין שייק לימונענע גרוס ככה:
את לוקחת נענע והרבה שותפת אותם ומסירה את...»»
13
אם אין לי לימונים איזה כמות צריך של מיץ לימון?
תודה
12
ראובן מ. (עורך)
מיץ לימון טרי, הוסיפו לשייקר קרח ועלי נענע שטופים, סוכר מומס במים.
11
אני גם מבקשת מתכון ללימונענע גרוס תודה מראש. שנה טובה
10
אני מעוניינת להכין שייק לימונענע גרוס, (בשייקר של קנווד), האם יש מתכון מומלץ?
9
אבי מ. (מקצוענ/ית)
קצת בעיה מכיוון שלצורך ההכנה נעשה שימוש במתקן שמקרר על סף קפיאה ובבחישה מתמדת כל נוזל ולצורך הענין זה...»»
8
הי,
אני רוצה לדעת איך מכינים אייס קפה, הכי קרוב
לזה שמוכרים מהמכונה (עם הקרח הגוס כמובן).
תודה מראש.
7
אבי מ. (מקצוענ/ית)
גרניטה וודקה רימונים
לגרניטה וודקה פסיפלורה כאן.
למשקה:
2 כוסיות מידה (שוט)וודקה
1/2 שוט מיץ לימון
1/4 שוט רכז רימונים
1 שוט סירופ סוכר

לערבב בכל בשייקר עם קוביות קרח ולצקת לכוסות מרטיני
6
אבי שלום! אני צריכה לארח ובגלל זה כל השאלות. איך אני מכינה מרגריטה פסיפלורה שיצא במרקם של ברד? יש לי...»»
5
אבי מ. (מקצוענ/ית)
מעט מריר כפי שלימונדה אמיתית צריכה להיות, לא מנסים לא יודעים.
4
זה לא יוצא מריר?? הכוונה לקליפת הלימונים?
3
כדאי לנסות כולם שתו והשתגעו תודההההההה
2
תודה על המתכון
1
ציון 10
יצא נהדר
לימונדה ביתית By , 2005-03-28T05:09:53+02:00 לימונדה ביתית Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: Tags: none Ingredients: - 2 לימונים צהובים 1 כף סוכר2 כוסות מים ... Instructions: לחתוך את הלימונים עם הקליפה לשמיניות, להכניס לבלנדר עם הסוכר והמים,להפעיל ל-15 שניות בלבד, לסנן ולהכניס לקרור.לתקן את כמות הסוכר לפי הטעם.להגיש עם מספר עלי נענע טריים. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר