ממרח בצל
להגשה על טוסטים, פרוסות באגט ג'בטה או בייגל.
אפיה משולב
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» מטבלים» או ארוחה קלה
מרכיבים
4 בצלים בינוניים
4 כפות שמן זית
4 כפות דבש
8 שיני שום קלופות
1/4 כפית מלח
4 כפות שמן זית
4 כפות דבש
8 שיני שום קלופות
1/4 כפית מלח
דרך הכנה
קולפים את הבצלים וחתכים לרבעים, מערבבים את השמן, הדבש והמלח בקערה ומוסיפים את רבעי הבצלים ושיני השום, מערבבים היטב לכיסוי ומניחים בתבנית אפיה קטנה, אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני כ-30-40 דקות ללא כיסוי, מערבבים מדי פעם.
מוציאים מהתנור ומעבירים לקערת מעבד מזון, מפעילים עד לקבלת ממרח אחיד, מגישים מיד או מאחסנים במקרר מכוסה.
אין תגובות עדיין
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● ביצים [תזונה] - ...
- ● ברכות משולחן ראש השנה בחמישה צבעים [בריאות] - ייעוץ מדעי: מרב מור אופיר, תזונאית קלינית ויועצת מדעית למועצת הצמחים...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - תוספי מזון [מידע] - פרק 3 - תוספי מזון...
- ● איך לבחור את תפוחי האדמה למרק חורפי מחמם ומעשיר באנרגיה? [מידע] - מרק עם תפוחי אדמה לחימום והעשרה באנרגיה בימי החורף קיבוצי חבל מעון, מגדלי תפוחי אדמה וגזר "דוד...
- ● "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
הנצפים ביותר
- כדורי בשר ברוטב [אבי מ.] -
- ג'חנון [לינואל] - מאפה תמני לשבת בבוקר
- רוטב דבש חרדל לסלט [אבי מ.] -
- עוגת שוקולד חלומית [ויטה] - קלי קלות
- מרק בצל [אבי מ.] -
- פוקצה Focaccia [אבי מ.] - לחם איטלקי שטוח
- עוגיות שוקולד סדוקות [אבי מ.] - עוגיות שוקולד רכות במעטה אבקת סוכר סדוק.