Pesto
תפריט
ד', 17 אוק 2018, 05:06
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

סלסה לברבקיו Pico De Gallo

סלסה פיקנטית כתוספת למאכלי בשר.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 5737   

סלסה לברבקיו Pico De Gallo
הכנה וקירור
קושי: קל הכנה
» מטבלים» צהריים - ערב
 
מרכיבים
5 עגבניות בשלות אך לא רכות
2 בצלים בינוניים
2 פלפלים חריפים ירוקים
4 כפות מיץ לימון טבעי
2 שיני שום כתושות
1/2 כפית מלח
1/4 כוס כוסברה או פטרוזיליה קצוצה
דרך הכנה
  1. קוצצים את העגבניות לקוביות קטנות ומעבירים לקערה.
  2. מקצצים את הבצל דק ומוסיפים לקערה.
  3. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב.
  4. מכסים ומאחסנים במקרר לשעתיים לפחות לספיגת טעמים.
  5. מגישים עם בשר או עוף על הגריל.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
סלסה לברבקיו Pico De Gallo By , 2005-03-28T21:24:14+02:00 סלסה לברבקיו Pico De Gallo סלסה פיקנטית כתוספת למאכלי בשר. Prep Time: PT20M Cook time: Yield: Tags: none Ingredients: - 5 עגבניות בשלות אך לא רכות2 בצלים בינוניים2 פלפלים חריפים ירוקים4 כפות מיץ לימון טבעי2 שיני שום כתושות1/2 כפית מלח1/4 כוס כוסברה או פטרוזיליה קצוצה... Instructions: קוצצים את העגבניות לקוביות קטנות ומעבירים לקערה. מקצצים את הבצל דק ומוסיפים לקערה. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב. מכסים ומאחסנים במקרר...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר