Pesto
תפריט
ב', 15 אוק 2018, 14:49
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פלפלים קלויים בתחמיץ

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 6934   

פלפלים קלויים בתחמיץ
שימור והחמצה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» מוחמצים
ציון גולשים: 10
[4 מדרגים]
 
מרכיבים

8 פלפלים בשרניים אדומים או ירוקים או שילוב של שניהם
1/4 כוס חומץ
1/4 כוס שמן
1/2 כוס מים שהורתחו וצוננו
1/2 כפית סוכר
5-6 שיני שום פרוסות דק
מלח לפי הטעם

דרך הכנה
  1. קולים את הפלפלים על האש או בגריל בתנור עד להשחמת הקליפה.
  2. מכניסים לשקית ניילון וסוגרים, מניחים 15 דקות להתרככות הקליפה.
  3. מקלפים את הקליפה, חוצים ומסלקים את הגרעינים.
  4. חותכים לרצועות רחבות או משאירים כחצאים ומעבירים לתבנית נמוכה.
  5. מערבבים בקערה שניה את החומץ, השמן, המים והסוכר, מוסיפים את השום, טועמים ומוסיפים מלח לפי הטעם, יוצקים על הפלפלים.
  6. אם כמות הנוזלים אינה מספקת לכיסוי מוסיפים בהתאם לפי התערובת הבסיסית.
  7. מכסים, ומשהים במקרר ליום לפחות לספיגת טעמים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
5
ציון 10
למתכון השושקה המוחמצים, האם התחמיץ מתאים כולל הסוכר? הציעו לי בעבר לחורר את הפלפלים לספיגת הטעם -האם...»»
3
ברנדי (במטבח)
ציון 10
ניסיתי את המתכון עם פלפלים ארוכים (שושקה), ויצא מיוחד, נעים למראה וטעים למאכל.
חן חן, תודה רבה!
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
להכין תחמיץ כמו במתכון מעלה ולצקת על הפלפלים (נקראים שושקה)לאחר שהוכנסו צפוף בצנצנת עד לכיסוי, הפלפלים...»»
1
ציון 10
שלום
ישנם פלפלים ירוקים בהירים מאוד מארכים כיצד מחמיצים אותם
תודה
פלפלים קלויים בתחמיץ By , 2005-03-28T07:08:24+02:00 פלפלים קלויים בתחמיץ Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: Tags: none Ingredients: - 8 פלפלים בשרניים אדומים או ירוקים או שילוב של שניהם1/4 כוס חומץ1/4 כוס שמן1/2 כוס מים שהורתחו וצוננו1/2 כפית סוכר5-6 שיני שום פרוסות דקמלח לפי הטעם... Instructions: קולים את הפלפלים על האש או בגריל בתנור עד להשחמת הקליפה. מכניסים לשקית ניילון וסוגרים, מניחים 15 דקות להתרככות הקליפה. מקלפים את הקליפה, חוצים ומסלקים את הגרעינים. חותכים ל...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר