Pesto
תפריט
א', 21 אוק 2018, 03:40
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

ריבת ענבים

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 14136   

ריבת ענבים
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» ריבות» בוקר - בראנץ או קפה או ארוחה קלה
 
מרכיבים
2 קג' ענבי מוסקט
1 קג' סוכר
100 גר' זנגוויל טרי מגורד
דרך הכנה
מסירים את הענבים מהאשכולת לסיר רחב, מוסיפים את הסוכר וזנגוויל ומשרים את הכל למשך לילה.

למחרת מבשלים על להבה גבוהה עד לרתיחה, מנמיכים ללהבה בינונית-נמוכה ומבשלים עד לצמצום הכמות לשליש.

מאחסנים בצנצנת מעוקרת.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
12
אני מחפשת מתכון למשמשים ירוקים לפני ההבשלה .
11
הכנתי את הריבה. מדדתי ושקלתי כמויות. אני מבשלת אותה כבר 4 שעות ועדיין היא לא מסמיכה ומקרישה. הנוזל...»»
10
אבי מ. (מקצוענ/ית)
יהיה בימים הקרובים.
7
ערב טוב אבי מה זה ענבי מוסקט?אדום?ירוק? והאם יש לך מתכון לריבת גזר?
6
מה עם החרצנים?????......
מכינה מענבים ללא חרצנים
יוצא מעדן!
5
אוריק תודה רבה. אנסה ואעדכן איך יצא.
4
לטינוס ריבת משמש
על כל קג משמשים 800 גרם סוכר ו - 300 גרם מים
ממיסים סוכר במים מוסיפים המשמשים...»»
3
אבי מ. (מקצוענ/ית)
להכין בדיוק כמו מתכון ריבת/קונפיטורה תות שדה.
2
אבי שלום, האם יש לך מתכון של ריבת משמש או קונפיטורת משמש?
1
מכינה ללא זנגביל ,מעדן
ריבת ענבים By , 2005-03-28T21:18:41+02:00 ריבת ענבים Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: Tags: none Ingredients: - 2 קג' ענבי מוסקט1 קג' סוכר100 גר' זנגוויל טרי מגורד ... Instructions: מסירים את הענבים מהאשכולת לסיר רחב, מוסיפים את הסוכר וזנגוויל ומשרים את הכל למשך לילה.למחרת מבשלים על להבה גבוהה עד לרתיחה, מנמיכים ללהבה בינונית-נמוכה ומבשלים עד לצמצום הכמות לשליש.מא...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר