Pesto
תפריט
ד', 22 נוב 2017, 20:33
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

כרוב אדום חמוץ מתוק

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 12332   

כרוב אדום חמוץ מתוק
8 מנות
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» תוספות» צהריים - ערב
 
מרכיבים
1 כרוב בגודל בינוני
1 כף שמן
1 בצל בינוני קצוץ
4 פרוסות אווז מעושן קצוצות
1 תפוח עץ גדול מגולען וחתוף לקוביות
1/4 כפית קינמון
1/4 כוס סוכר חום
1/4 כוס חומץ יין אדום
1/2 כוס יין אדום יבש
1/2 1 כפיות מלח
דרך הכנה
  1. מערבבים בקערה את החומץ, הסוכר החום, היין, המלח והקינמון עד להמסת הסוכר.
  2. מוציאים את ליבת הכרוב וחותכים לרבעים, פורסים כל רבע לפרוסות דקות בעובי 4 מ"מ.
  3. מחממים את השמן בסיר גדול, מטגנים את פרוסות האווז עד להשחמה קלה, מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד שהבצל הופך שקוף.
  4. מוסיפים את הכרוב הפרוס והתפוח ומערבבים היטב, מוסיפים את הנוזלים מהקערה ומערבבים תוך כדי בישול על להבה גבוהה כ-10 דקות, מכסים ומורידים ללהבה נמוכה וממשיכים לבשל כשעה וחצי תוך כדי ערבוב מדי פעם.
  5. ניתן לקצר את זמן הבישול כדי לקבל כרוב פריך יותר בכל מקרה אין לבשל יותר מדי.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
4
ראובן מ. (עורך)
שלב 4
3
מתי התפוח נכנס?
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
אינני יודע אם הוא צ'כי, מתכון מרכז אירופאי.
1
שאלה:האם זהו המתכון של תבשיל כרוב אדום מהמטבח הצ'כי? אם לא האם ידוע לכם מהו המתכון?

כרוב אדום חמוץ מתוק

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 8 Ingredients: 1 כרוב בגודל בינוני 1 כף שמן 1 בצל בינוני קצוץ 4 פרוסות אווז מעושן קצוצות 1 תפוח עץ גדול מגולען וחתוף לקוביות 1/4 כפית קינמון 1/4 כוס סוכר חום 1/4 כוס ...... Directions:
מערבבים בקערה את החומץ, הסוכר החום, היין, המלח והקינמון עד להמסת הסוכר. מוציאים את ליבת הכרוב וחותכים לרבעים, פורסים כל רבע לפרוסות דקות בעובי 4 מ"מ. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר