Pesto
תפריט
ה', 23 נוב 2017, 05:31
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

גיבץ

תבשיל ירקות מעורבים.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 17632   

גיבץ
6 מנות
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» תוספות» צהריים - ערב
 
מרכיבים
1 חציל בינוני
2 בצלים
1 פלפל ירוק
1 פלפל אדום
2 עגבניות בשלות
1/4 קג' שעועית ירוקה (אפשר מקופסה)
1/2 חבילה פטרוזיליה קצוצה
5-6 תפוחי אדמה גדולים חתוכים לקוביות
4 כפות רסק עגבניות
2 כפות אבקת מרק עוף או בשר
דרך הכנה
  1. בסיר גדול מטגנים את הבצל במעט שמן.
  2. חותכים את כל הירקות לקוביות.
  3. מוסיפים לסיר את השעועית הירוקה עם כל הירקות , בוחשים מפעם לפעם כדי שהירקות לא יחרכו. ממשיכים לאדות כ-5 דקות, מדי פעם מוסיפים מעט מים חמים. ממשיכים לבשל על אש נמוכה תוך השגחה מתמדת שלא יהיו חסרים נוזלים והירקות לא יחרכו.
  4. לאחר שהירקות מתרככים מעט, מוסיפים את רסק העגבניות הפטרוזיליה ואבקת המרק ומתבלים לפי הטעם וממשיכים לבשל עד לריכוך מלא של הירקות.
  5. מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
חובה להוסיף לתבשיל :
-שיני שום פרוסות.
-2 גזרים.אחד פרוס והשני מגורר שיש לתגנו יחד עם הבצל...»»
1
לקבלת גיבץ בולגרי אסלי יש להזהיב את הבצל אחריו פילפל אדום או גמבה חתוכים לקוביות להמשיך להזהיב ( מיתקבל...»»

גיבץ

By Published: תבשיל ירקות מעורבים. מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 6 Ingredients: 1 חציל בינוני 2 בצלים1 פלפל ירוק1 פלפל אדום2 עגבניות בשלות1/4 קג' שעועית ירוקה (אפשר מקופסה)1/2 חבילה פטרוזיליה קצוצה5-6 תפוחי אדמה גדולים חתוכים לקוביות...... Directions:
בסיר גדול מטגנים את הבצל במעט שמן.חותכים את כל הירקות לקוביות.מוסיפים לסיר את השעועית הירוקה עם כל הירקות , בוחשים מפעם לפעם כדי שהירקות לא יחרכו. ממשיכים לאדות כ-5 דקות, מדי...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר