Pesto
תפריט
ג', 11 דצמ 2018, 12:16
110407 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

איטריות אורז וירקות

מתכון קוראני.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 10590   

איטריות אורז וירקות
4 מנות
מוקפץ
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» תוספות» צהריים - ערב
 
מרכיבים
6 פטריות שיטאקי מיובשות
150 גר' עלי תרד טריים
2 עלי חסה סינית
2 פטריות פורטבלה
4 בצלים ירוקים
1 זוקיני קטן
1 גזר בינוני
3 כפות שמן
1 כף שמן שומשום
3 שיני שום קצוצות דק
2 פלפלוני צ'ילי ללא הגרעינים קצוצים
200 גר' איטריות אורז דקות
1 כף רוטב סויה
1 כפית סוכר
מלח לפי הטעם
דרך הכנה
משרים את האיטריות במים חמים ל-5 דקות, מסננים היטב מהמים ומניחים בצד.

משרים את פטריות השיטאקי במים חמים כ-30 דקות, מסננים וסוחטים את המים, פורסים את הפטריות לרצועות דקות ומניחים בקערה.

פורסים את הבצלים הירוקים לפרוסות אלכסוניות ומסיפים לקערה, פורסים את הזוקיני, הגזר, פטריות הפורטבלה לרצועות דקות, מוסיפים לקערה.

מסירים מעלי החסה הסינית את החלק המסולסל ומסירים את מרכז העלה הקשה ופורסים לרצועות דקות, מוסיפים לקערה ומערבבים בהקפצה את כל הירקות.

מחממים היטב את שמן בווק, מוסיפים את השום והצ'ילי ומטגנים כ-10 שניות, מוסיפים את הירקות ומקפיצים כ-3 דקות עד להתרככות קלה, מנמיכים ללהבה נמוכה ומוסיפים את האיטריות, רוטב הסויה והסוכר, מערבבים וטועמים, מוסיפים מלח לפי הטעם ומטגנים כ-2 דקות בהקפצה, מוציאים לצלחת הגשה ומגישים מיד.
איטריות אורז וירקות By , 2005-03-29T04:35:41+02:00 איטריות אורז וירקות מתכון קוראני. Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 6 פטריות שיטאקי מיובשות 150 גר' עלי תרד טריים2 עלי חסה סינית2 פטריות פורטבלה4 בצלים ירוקים1 זוקיני קטן1 גזר בינוני3 כפות שמן1 כף שמן שומשום3 שיני שום קצוצות דק2... Instructions: משרים את האיטריות במים חמים ל-5 דקות, מסננים היטב מהמים ומניחים בצד.משרים את פטריות השיטאקי במים חמים כ-30 דקות, מסננים וסוחטים את המים, פורסים את הפטריות לרצועות דקות ומניחים בקערה.פו...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר