Pesto
תפריט
ה', 19 אוק 2017, 01:05
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פילאף אורז עם פירות יבשים

תבשיל אורז מתובל וריחני בתוספת פירות יבשים.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 12831   

פילאף אורז עם פירות יבשים
4 מנות
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» תוספות» צהריים - ערב
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
2 כוסות אורז ארוך
1 בצל בינוני קצוץ
1 שן שום קצוצה
5 כפות שמן
3 כוסות מרק זך
1/2 1 כפיות מלח
1 עלה דפנה


תוספת הפירות:
50 גר' מרגרינה או תמאה
1/4 כוס צימוקים
1/4 כוס מישמשים קצוצים
1/4 כוס אגוזי קאשיו
1/4 כפית אבקת קארי
דרך הכנה
  1. שוטפים היטב את האורז ומסננים.
  2. מטגנים בשמן את הבצל והשום רק עד להזהבה, מוסיפים את האורז ומטגנים כ-3 דקות, תוך ערבוב, עד שכל האורז מצופה בשומן והופך שקוף.
  3. מוסיפים את המרק, המלח ועלה הדפנה ומערבבים.
  4. מביאים לרתיחה, מקטינים ללהבה נמוכה, מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה כמשך כ-20 דקות, עד שכל הנוזלים נספגים באורז.
  5. מסירים את המכסה ומטים את הסיר, אם עדיין יש מעט מים ממשיכים בבישול עוד מספר דקות.
  6. מכבים את האש ומניחים מכוסה עוד 5 דקות.
  7. מחממים את המרגרינה או החמאה במחבת, מוסיפים את הפירות, האגוזים והקארי, מטגנים 3-4 דקות ומוסיפים את כל תכולת המחבת אל האורז.
  8. מערבבים בעדינות בעזרת מזלג ומכסים.
  9. מניחים למספר דקות ללא חימום ומגישים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
מאוד מאוד טעים וקל להכנה
תודה

פילאף אורז עם פירות יבשים

By Published: תבשיל אורז מתובל וריחני בתוספת פירות יבשים. מאת אבי מ. 5 כוכבים מתוך 5 1 גולשים תזמון: Yield: 4 Ingredients: 2 כוסות אורז ארוך1 בצל בינוני קצוץ1 שן שום קצוצה5 כפות שמן3 כוסות מרק זך1/2 1 כפיות מלח1 עלה דפנהתוספת הפירות:50 גר' מרגרינ...... Directions:
שוטפים היטב את האורז ומסננים. מטגנים בשמן את הבצל והשום רק עד להזהבה, מוסיפים את האורז ומטגנים כ-3 דקות, תוך ערבוב, עד שכל האורז מצופה בשומן והופך שקוף. מוסיפים את המרק, המלח...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר