Pesto
תפריט
ב', 27 מרץ 2017, 07:44
110377 חברים
musical act magazine אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פאי פתיתי שוקולד

פאי פתיתי שוקולד ואגוזים מעולה עם מרקם פאדג'.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 6668   

פאי פתיתי שוקולד
10 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» פאי וטארט» קפה
 
מרכיבים
לתחתית פאי:
3/4 1 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפיה
150 גר' מרגרינה או חמאה
1 ביצה
1/3 כוס סוכר
2 כפות מים
                 
למלית:
2 ביצים
3/4 כוס קמח
1/3 כוס סוכר רגיל
1/2 כוס סוכר חום מהודק
200 גר' חמאה או מרגרינה מומסת
1 כוס שוקולד צ'יפס
1 כוס אגוזים קצוצים
דרך הכנה
  1. מערבבים את כל חומרי הבצק.
  2. משטחים על משטח מקומח לעיגול הגדול ב-5 ס"מ מגודל תבנית פאי בקוטר 24 ס"מ. משטחים על התחתית והדפנות.
  3. מקציפים את הביצים בקערת מיקסר עד שהן תפוחות ובהירות.
  4. מוסיפים את הקמח והסוכר הלבן והחום ומערבבים היטב.
  5. טורפים פנימה את החמאה המומסת המצוננת ומוסיפים את השוקולד האגוזים ומערבבים היטב.
  6. יוצקים על תחתית הבצק בתבנית.
  7. אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני כשעה או עד שסכין הננעצת בחצי המרחק בין המרכז לדפנות יוצאת יבשה.
  8. מוציאים ומצננים בתבנית על רשת.
  9. מגישים פושר או מחומם מעט במיקרוגל (מספר שניות) בתוספת קצפת או גלידה.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר תגובה לקריאה מלאה
9
ראובן מ. (עורך)
אפשר להשאיר בתבנית עד לחיסול חלקי או מלא, אפשר להשתמש בתבנית עם תחתית נשלפת.
8
איך מוציאים את הפאי כ"כ מושלם מהתבנית?
7
אפשר להחליף את המרגרינה שבמלית בשמן?
6
כל כך כיף שיש מי שיענה על ההתלבטויות בנושאי אפיה ואוכל בצורה כל כך מקצועית . תודה לך אבי!
4
אבי הי, יש לי שאלה : האם אפשרי להשתמש בסירופ מייפל כמלית ברולדת בצק פריך ? (במקום שוקולד/ריבה)
תודה מראש :-)
3
אבי מ. (מקצוענ/ית)
במתכון זה שמים.
2
ממתי שמים אבקת אפייה בבצק של פאי?
1
תענוג של עוגה. הבצק-משהו משהו, ממש כיף לעבוד איתו. חייבים להדפיס את המתכון ולהכין. מומלץ.

פאי פתיתי שוקולד

By Published: פאי פתיתי שוקולד ואגוזים מעולה עם מרקם פאדג'. מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 10 Ingredients: לתחתית פאי: 3/4 1 כוסות קמח1 כפית אבקת אפיה150 גר' מרגרינה או חמאה1 ביצה1/3 כוס סוכר2 כפות מים           ...... Directions:
מערבבים את כל חומרי הבצק. משטחים על משטח מקומח לעיגול הגדול ב-5 ס"מ מגודל תבנית פאי בקוטר 24 ס"מ. משטחים על התחתית והדפנות. מקציפים את הביצים בקערת מיקסר עד שהן תפוחות ובהירות. ...
עשוי לעניין
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר