Pesto
תפריט
ו', 24 נוב 2017, 13:15
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פאי שוקולד סגור

שתי שכבות בצק פריך במלית שוקולד.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 5984   

פאי שוקולד סגור
10 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» פאי וטארט» קפה
 
מרכיבים
לבצק:
1 חבילה קמח תופח (350 גר')
200 גר' מרגרינה
1 גביע שמנת חמוצה


למילוי:
1 כפית קפה נמס מומסת בכוס מים חמים
2 כוסות סוכר
100 גר' שוקולד מריר קצוץ
3  כפות קקאו
50 גר' מרגרינה
5 חלמונים
5 חלבונים
דרך הכנה
  1. לערבב את חומרי הבצק עד לקבלת בצק אחיד ולחלק ל-2, לעטוף בניילון ולשמור במקרר עד לרידוד. 
  2. לבשל על אש נמוכה את הקפה, הסוכר, השוקולד והקקאו עד להמסה של כל החומרים, להסיר מהאש.
  3. להוסיף ולהמיס את המרגרינה ולצנן, להוסיף לתערובת את החלמונים ולערבב היטב.
  4. להקציף לקצף יציב את החלבונים ולקפל לתערובת.
  5. לרדד חלק אחד של בצק לעלה עגול בקוטר גדול ב-6 ס"מ מגודל תבנית פאי 26, לשטח את הבצק על התחתית והדפנות של התבנית.
  6. לצקת את המילוי על תחתית הבצק.
  7. לרדד את חלק הבצק השני לעיגול בגודל התבנית , ולכסות את הפאי בעדינות תוך כדי חיבור והידוק שני חלקי הבצק בצדדים. לחורר עם קיסם את בצק כסוי הפאי,
  8. למרוח במעט חלב ולפזר מעט סוכר.
  9. לאפות בתנור שחומם מראש לחום בינוני עד לגוון זהוב כהה.
  10. להוציא ולצנן על רשת צינון.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
מיץ תפוזים.
לשים לב, מדובר בגביע של 200 מיל' ולא בכוס 240 מיל'.
1
אם אני רוצה לעשות את המתכון כפרווה- במה אני יכולה להשתמש כתחליף לשמנת חמוצה?

פאי שוקולד סגור

By Published: שתי שכבות בצק פריך במלית שוקולד. מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 10 Ingredients: לבצק:1 חבילה קמח תופח (350 גר')200 גר' מרגרינה1 גביע שמנת חמוצהלמילוי:1 כפית קפה נמס מומסת בכוס מים חמים2 כוסות סוכר100 גר' ש...... Directions:
לערבב את חומרי הבצק עד לקבלת בצק אחיד ולחלק ל-2, לעטוף בניילון ולשמור במקרר עד לרידוד.  לבשל על אש נמוכה את הקפה, הסוכר, השוקולד והקקאו עד להמסה של כל החומרים, להסיר מהאש. ל...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר