Pesto
תפריט
ו', 19 אוק 2018, 06:41
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגיות שבלול מייפל

עוגיות בניחוח מייפל.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 10003   

עוגיות שבלול מייפל
20 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עוגיות» בוקר - בראנץ או קפה
ציון גולשים: 2
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
1 כוס סוכר
250 גר' חמאה רכה
1/3 כוס סירופ מייפל
3 כוסות קמח
1/2 כפית מלח
דרך הכנה
  1. מחממים את התנור ל-170 מעלות.
  2. בקערת המיקסר או בעזרת מיקסר ידני מקציפים את החמאה עם הסוכר עד לקבלת תערובת בהירה.
  3. מוסיפים את סירופ המייפל וממשיכים להקציף עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. במהירות איטית מוסיפים את הקמח והמלח עד להבלעת הקמח.
  5. יוצרים מהבצק כדורים בקוטר 3 ס"מ, מגלגלים כל כדור לגליל צר באורך 25 ס"מ ויוצרים ממנו צורת שבלול.
  6. מניחים כל שבלול בתבנית על נייר אפיה במרחק 5 ס"מ אחד מהשני.
  7. מכניסים לאפיה של 14 דקות בערך או עד להשחמה קלה בלבד.
  8. מוציאים ומצננים על רשת.
הערות
באדיבות אתר cooksrecipes.com
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
3
בס"ד
שלום , הם ניתן להחליף החמאה במרגרינ לאפייה ?
2
ציון 2
אצלי לא נרשמה התלהבות...חבל
1
נסיתי.
יצא נחמד, הילדים אהבו.
עוגיות שבלול מייפל By , 2005-03-28T21:17:54+02:00 עוגיות שבלול מייפל עוגיות בניחוח מייפל. Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 20 Tags: none Ingredients: - 1 כוס סוכר 250 גר' חמאה רכה1/3 כוס סירופ מייפל3 כוסות קמח1/2 כפית מלח ... Instructions: מחממים את התנור ל-170 מעלות. בקערת המיקסר או בעזרת מיקסר ידני מקציפים את החמאה עם הסוכר עד לקבלת תערובת בהירה. מוסיפים את סירופ המייפל וממשיכים להקציף עד לקבלת תערובת אחידה. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר