כאן" /> כאן" />
Pesto
תפריט
ש', 19 אוג 2017, 08:22
110386 חברים
musical act magazine אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

בראוניז נוטלה

בראוניז בטעם ממרח השוקולד אגוזים נוטלה
להסבר על בראוניז, מרכיבים והמלצות בהכנה לחצו כאן    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 16609   

* תמונה להמחשה: By ? (Own work), via Wikimedia Commons
בראוניז נוטלה
12 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עוגיות» בוקר - בראנץ או קפה
ציון גולשים: 10
[3 מדרגים]
 
מרכיבים
200 גר' אגוזי לוז
100 גר' שוקולד מריר
100 גר' שוקולד חלב
100 גר' חמאה
1/4 כוס ממרח שוקולד "נוטלה"
1/2 כוס קמח
1/2 כפית אבקת אפיה
קורט מלח
1/2 כוס סוכר
2 ביצים גדולות טרופות מעט
דרך הכנה
  1. מחממים את התנור לחום בינוני, משמנים ומקמחים תבנית 20x20, מסלקים את עודפי הקמח.
  2. קולים את האגוזים בתבנית תנור רגילה, מעבירים את האגוזים למגבת יבשה ומכסים, משפשפים את האגוזים להסרת הקליפה החומה ככל שאפשר, מעבירים למעבד מזון ומקצצים גס.
  3. מקצצים את השוקולדים ומניחים בקערה המונחת על סיר ובו מים מבעבעים, ממיסים את השוקולד לתערובת חלקה, מוסיפים את החמאה וממרח ה"נוטלה" ומערבבים לתערובת ללא גושים, מסירים מהאש.
  4. מוסיפים את הסוכר ומערבבים, מוסיפים את הביצים ומערבבים.
  5. מנפים לקערה נוספת את הקמח, אבקת האפיה והמלח, מוסיפים לקערת השוקולד יחד עם האגוזים הקצוצים ומערבבים מעט.
  6. יוצקים לתבנית ומכניסים לאפיה של 35 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא עם פירורים, לא לאפות יתר על המידה!
  7. מוציאים ומצננים על רשת, הופכים לצלחת וחותכים לריבועים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר תגובה לקריאה מלאה
6
אפשר להשתמש רק ב100 גרם שוקולד ולהוסיף קקאו?? או פשוט להוריד את כמות השוקולד? תודה על התשובה.
5
ציון 10
בראוניז מצויין, וקל להכנה!!! אני גרה בניו-יורק ובראוניז כאן זה אחד הקינוחים הנמכרים והאהובים ביותר. הכנתי...»»
4
ציון 10
בראוניז מצוין! הכנתי כבר המון פעמים ותמיד נהנו...
3
ציון 10
היי, גם את המתכון הזה הכנתי
מעולה, נהדר, בעלי התלהב מאוד.
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
אפשר כל סוג של אגוזים ואפשר ללא.
1
אפשר בלי אגוזי לוז או עם תחליף?
תודה.

בראוניז נוטלה

By Published: בראוניז בטעם ממרח השוקולד אגוזים נוטלה
להסבר על בראוניז, מרכיבים והמלצות בהכנה לחצו כאן מאת אבי מ.
5 כוכבים מתוך 5 3 גולשים תזמון: Yield: 12 Ingredients: 200 גר' אגוזי לוז 100 גר' שוקולד מריר 100 גר' שוקולד חלב 100 גר' חמאה 1/4 כוס ממרח שוקולד "נוטלה" 1/2 כוס קמח 1/2 כפית אבקת אפיה...... Directions:
מחממים את התנור לחום בינוני, משמנים ומקמחים תבנית 20x20, מסלקים את עודפי הקמח. קולים את האגוזים בתבנית תנור רגילה, מעבירים את האגוזים למגבת יבשה ומכסים, משפשפים את האגוזי...
עשוי לעניין
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר