Pesto
תפריט
ב', 21 אוג 2017, 19:02
110386 חברים
musical act magazine אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

טראפל בראוניס

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 11654   

טראפל בראוניס
16 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עוגיות» קפה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
50 גר' שוקולד מריר קצוץ
50 גר' חמאה
1/2 כוס סוכר
1 ביצה
3/4 כוס קמח
150 גר' שוקולד מריר
2/3 כוס שמנת מתוקה
1/4 כוס סוכר
2 ביצים
דרך הכנה
  1. לחמם תנור ל- 170 מעלות, לרפד תבנית 20x20 בנייר אפיה או דף קוקי, להשאיר 3 ס"מ שוליים מעבר לדפנות, לשמן את הנייר או הדף.
  2. להמיס את השוקולד(50 גר') עם החמאה בבן-מארי או במיקרוגל, להוסיף את הסוכר ולבחוש עד להמסה, לצנן מעט ולהוסיף בבחישה את הביצה והקמח, לצקת את התערובת לתבנית.
  3. להמיס את השוקולד והשמנת עד לקבלת תערובת חלקה, להקציף את הביצים עם הסוכר כ-5 דקות עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה, להוסיף את תערובת השוקולד לתערובת הביצים בקיפול ולצקת על התערובת שבתבנית בעדינות.
  4. לאפות כ-35 דקות או עד שהשכבה העליונה מתייצבת, לא לאפות יתר על המידה, מרכז העוגה צריך להיות יציב אבל לא יבש.
  5. מוציאים ומצננים לחלוטין על רשת, מוציאים מהתבנית בעזרת שולי הנייר וחותכים לריבועים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר תגובה לקריאה מלאה
2
ציון 10
אז זהו.. שכנראה שכן כי הכנתי את זה זה ויצא ממש ממש טעים. חבל על הזמן.
1
וכמובן השאלה הידועה... אפשר בבראוניז האלה להחליף שמנת לריצ' וחמאה למרגרינה?

טראפל בראוניס

By Published: מאת אבי מ. 5 כוכבים מתוך 5 1 גולשים תזמון: Yield: 16 Ingredients: 50 גר' שוקולד מריר קצוץ 50 גר' חמאה1/2 כוס סוכר1 ביצה3/4 כוס קמח150 גר' שוקולד מריר2/3 כוס שמנת מתוקה1/4 כוס סוכר2 ביצים ...... Directions:
לחמם תנור ל- 170 מעלות, לרפד תבנית 20x20 בנייר אפיה או דף קוקי, להשאיר 3 ס"מ שוליים מעבר לדפנות, לשמן את הנייר או הדף. להמיס את השוקולד(50 גר') עם החמאה בבן-מארי או במיקרוגל, להו...
עשוי לעניין
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר