Pesto
תפריט
ה', 23 פבר 2017, 06:54
110377 חברים
musical act magazine אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מרובעיות פאדג' אגוזים שוקולד צ'יפס

מרובעיות פאדג' עסיסיות בתוספת שוקולד צ'יפס.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 8152   

מרובעיות פאדג' אגוזים שוקולד צ'יפס
32 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עוגיות» קפה
ציון גולשים: 10
[2 מדרגים]
 
מרכיבים
200 גר' חמאה
1/4 2 כוסות דחוסות סוכר חום כהה
3 ביצים
3/4 2 כוסות קמח
1/2 2 כפיות אבקת אפיה
1/2 כפית מלח
1 כוס אגוזי מלך קצוצים
1 כוס שוקולד ציפס מריר
דרך הכנה
  1. מחממים תנור ל-170 מעלות, משמנים תבנית 33X25.
  2. מנפים את הקמח, אבקת האפיה והמלח ומניחים בצד.
  3. ממיסים את החמאה, מוסיפים את הסוכר החום ומערבבים היטב כדקה, מוסיפים את הביצים אחת לאחר השניה בבחישה.
  4. מוסיפים את הקמח ומערבבים, מוסיפים את האגוזים והשוקולד צ'יפס ומערבבים.
  5. יוצקים לתבנית ואופים כ-25-30 דקות עד לקבלת קרום עליון מעט נוקשה בלבד, פנים המאפה נשאר לח, אין לאפות יתר על המידה!.
  6. מוציאים ומצננים על רשת.
  7. חותכים למרובעים לאחר צינון מלא.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר תגובה לקריאה מלאה
9
אבי מ. (מקצוענ/ית)
לא כדאי במתכון זה, כמות הקמח גדולה וכל המרה לקמח מצה או אחרים שיתאימו לפסח תגרום לקבלת מוצר שונה לחלוטין.
8
האם אפשר להכין את המתכון הנ"ל בשינויים הדרושים שיהיה כשר לפסח?
7
ציון 10
העוגה ממש עלתה ולא יצאה דקה וגם בהירה בהרבה מהתמונה. אבל כרגיל כמו כל המתכונים באתר הזה היא היתה יצאה מוצלחת מאוד.
6
אבי מ. (מקצוענ/ית)
5
סליחה על הבורות אבל מה ההבדל בין פאדג לבראוניז?
4
קיבלתי את התשובה תודה רבה
3
אבי מ. (מקצוענ/ית)
אפשר להחליף במרגרינה, להמיס במיקרוגל או בסיר על להבה נמוכה מאד, לא להרתיח.
2
בוקר טוב אבי,האם ניתן להחליף את החמאה במרגרינה? ובאיזה אופן להמיס את החמאה?
1
ציון 10
פשוט וקל ומאוד טעים...

מרובעיות פאדג' אגוזים שוקולד צ'יפס

By Published: מרובעיות פאדג' עסיסיות בתוספת שוקולד צ'יפס. מאת אבי מ. 5 כוכבים מתוך 5 2 גולשים תזמון: Yield: 32 Ingredients: 200 גר' חמאה 1/4 2 כוסות דחוסות סוכר חום כהה3 ביצים3/4 2 כוסות קמח1/2 2 כפיות אבקת אפיה1/2 כפית מלח1 כוס אגוזי מלך קצוצים1 כוס שוקולד ציפס מריר ...... Directions:
מחממים תנור ל-170 מעלות, משמנים תבנית 33X25. מנפים את הקמח, אבקת האפיה והמלח ומניחים בצד. ממיסים את החמאה, מוסיפים את הסוכר החום ומערבבים היטב כדקה, מוסיפים את הביצים אחת לאחר ...
עשוי לעניין
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר