Pesto
תפריט
א', 21 ינו 2018, 16:42
110392 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

רוטב אלף האיים

ליציקה על סלטי ירקות, סלטים ירוקים, בשר מעושן קר.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 11917   

רוטב אלף האיים
10 מנות
הכנה וקירור
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» רטבים» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים
1/2 כוס מיונז
2 כפות קטשופ
1 כף חומץ רגיל
2 כפות סוכר
1 מלפפון חמוץ קצוץ דק מאד
1 כף בצל קצוץ דק מאד
1/8 כפית מלח
2 ביצים קשות מגורדות על מגרדת דקה
1 פלפל אדום בינוני קצוץ דק מאד
קורט פלפל שחור
2-3 טיפות טבסקו (לא חובה)
דרך הכנה
להכניס את כל המרכיבים לקערה ולערבב היטב. להעביר לכלי עם מכסה ולאחסן במקרר ל-4 שעות לפחות תוך כדי ערבוב מדי פעם להמסת הסוכר.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
עד שבוע במקרר.
1
אבי, כמה זמן הרוטב הזה נשמר? תודה, תמר

רוטב אלף האיים

By Published: ליציקה על סלטי ירקות, סלטים ירוקים, בשר מעושן קר. מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 10 Ingredients: 1/2 כוס מיונז2 כפות קטשופ1 כף חומץ רגיל2 כפות סוכר1 מלפפון חמוץ קצוץ דק מאד1 כף בצל קצוץ דק מאד1/8 כפית מלח2 ביצים קשות מגורדות על מגרדת דקה1 פלפל אדום בינוני קצוץ דק מ...... Directions:
להכניס את כל המרכיבים לקערה ולערבב היטב. להעביר לכלי עם מכסה ולאחסן במקרר ל-4 שעות לפחות תוך כדי ערבוב מדי פעם להמסת הסוכר. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר