Pesto
תפריט
א', 21 ינו 2018, 16:47
110392 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

רוטב פסטו

ליציקה על כל סוגי הפסטה, סלטים וירקות.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 12504   

רוטב פסטו
הכנה וקירור
קושי: קל הכנה
» רטבים» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים
3 כוסות (לא דחוסות)עלי בזיליקום טריים
1/3 כוס צנוברים
1/2 כוס גבינת פרמזן מגורדת
3 שיני שום קצוצות
1/2 כוס שמן זית מובחר
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
דרך הכנה
להכניס את כל המרכיבים פרט לשמן למעבד מזון ולעבד עד לקבלת מרקם אחיד, להוסיף את השמן בזילוף עדין תוך המשך פעולת המעבד עד לקבלת מרקם דיסתי סמיך.

לטעום ולתקן את הטעם במלח ופלפל שחור.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
12
גם שבועיים זה נשמר מצויין
נ.ב אפשר גם להקפיא וכל פעם להוציא את הכמות שצריך
11
כמה זמן אפשר לשמור את הרוטב במקרר?
10
אבי מ. (מקצוענ/ית)
אפשר אבל זה כבר לא יהיה רוטב פסטו ללא הגבינה.
9
האם אפשר להכין את הרוטב בלי הגבינה?
8
אבי מ. (מקצוענ/ית)
לא להקפיא.
7
אני משתמשת בפסטו לסלטים , האם אפשר להכין את הרוטב עם הפרמזן ולהקפיא, ואז להפשיר כשצריך?
6
אבי מ. (מקצוענ/ית)
בשום אופן לא! אפשר להחליף בפטרוזיליה או כוסברה אבל הטעם יהיה שונה, לא הפסטו המקורי.
5
אפשר להשתמש בבזיליקום יבש
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
אינני מכיר רוטב פסטו עם שמנת מתוקה אבל ניתן להחליף את השמן בנוזל אחר באותה כמות, זה לא יהיה אותו דבר אבל יכול להיות נחמד.
3
אפשר להוסיף לרוטב הפסטו שמנת לבישול? אם כן האם תוכל לפרט תודה.
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
בוודאי כל אגוז טוב לשימוש ברוטב למרות שבמקור זה עם צנוברים...אגוזי מלך, לוז, מקדמיה, פיסטוק וכו'.

רוטב פסטו

By Published: ליציקה על כל סוגי הפסטה, סלטים וירקות. מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: Ingredients: 3 כוסות (לא דחוסות)עלי בזיליקום טריים1/3 כוס צנוברים1/2 כוס גבינת פרמזן מגורדת3 שיני שום קצוצות1/2 כוס שמן זית מובחרמלח ופלפל שחור לפי הטעם ...... Directions:
להכניס את כל המרכיבים פרט לשמן למעבד מזון ולעבד עד לקבלת מרקם אחיד, להוסיף את השמן בזילוף עדין תוך המשך פעולת המעבד עד לקבלת מרקם דיסתי סמיך.לטעום ולתקן את הטעם במלח ופלפל שחור. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר