Pesto
תפריט
א', 16 דצמ 2018, 06:55
110408 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

צימס

סלט גזר מתקתק לראש השנה ופסח אבל לא רק.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 24587   

* תמונה להמחשה: Gilabrand from Wikimedia Commons
צימס
4 מנות
בישול
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» סלטים» צהריים - ערב
 
מרכיבים
  • 4 גזרים גדולים קלופים
  • 50 גר' מרגרינה
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1/4 כוס מיץ תפוזים או מים
  • 1/2 כוס צימוקים (לבחירה)
  • 5 שיזיפים שחורים מיובשים מגולענים (לבחירה)
דרך הכנה
  1. פורסים את הגזר לפרוסות אחידות בעובי 5 מ"מ.
  2. ממסים את המרגריה במחבת, מוסיפים את הגזר ומטגנים קלות, מוסיפים את המים והסוכר ומבשלים עד להמסת הסוכר.
  3. מוסיפים את הצימוקים והשזיפים ומבשלים עד לריכוך הגזר, לא לבשל יתר על המידה, הגזר צריך להיות רך אך לא דייסתי.
  4. אם יש צורך מוסיפים עוד מים, במיוחד אם מוסיפים את הצימוקים והשזיפים הסופגים חלק מהנוזלים.
הערות
  • ניתן להכין את המנה גם עם גזר גמדי טרי או מהקפאה, להפשיר לפני השימוש.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
ניתן להמיר בגזר גמדי, בערך 3-4 כוסות.
1
במתכון הצימס אפשר להמיר גזר טרי בגזר גמדי,
איזו כמות של גזר גמדי צריך.
צימס By , 2005-03-29T00:24:27+02:00 צימס סלט גזר מתקתק לראש השנה ופסח אבל לא רק. Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 4 גזרים גדולים קלופים 50 גר' מרגרינה 1/2 כוס סוכר 1/4 כוס מיץ תפוזים או מים 1/2 כוס צימוקים (לבחירה) 5 שיז... Instructions: פורסים את הגזר לפרוסות אחידות בעובי 5 מ"מ. ממסים את המרגריה במחבת, מוסיפים את הגזר ומטגנים קלות, מוסיפים את המים והסוכר ומבשלים עד להמסת הסוכר. מ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר