Pesto
תפריט
ו', 24 נוב 2017, 13:14
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

צימס

סלט גזר מתקתק לראש השנה ופסח אבל לא רק.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 23995   

צימס
4 מנות
בישול
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» סלטים» צהריים - ערב
 
מרכיבים

4 גזרים גדולים קלופים
50 גר' מרגרינה
1/2 כוס סוכר
1/4 כוס מיץ תפוזים או מים
1/2 כוס צימוקים (לבחירה)
5 שיזיפים שחורים מיובשים מגולענים (לבחירה)

דרך הכנה
  1. פורסים את הגזר לפרוסות אחידות בעובי 5 מ"מ.
  2. ממסים את המרגריה במחבת, מוסיפים את הגזר ומטגנים קלות, מוסיפים את המים והסוכר ומבשלים עד להמסת הסוכר.
  3. מוסיפים את הצימוקים והשזיפים ומבשלים עד לריכוך הגזר, לא לבשל יתר על המידה, הגזר צריך להיות רך אך לא דייסתי.
  4. אם יש צורך מוסיפים עוד מים, במיוחד אם מוסיפים את הצימוקים והשזיפים הסופגים חלק מהנוזלים.
הערות
  • ניתן להכין את המנה גם עם גזר גמדי טרי או מהקפאה, להפשיר לפני השימוש.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
ניתן להמיר בגזר גמדי, בערך 3-4 כוסות.
1
במתכון הצימס אפשר להמיר גזר טרי בגזר גמדי,
איזו כמות של גזר גמדי צריך.

צימס

By Published: סלט גזר מתקתק לראש השנה ופסח אבל לא רק. מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 4 Ingredients: 4 גזרים גדולים קלופים50 גר' מרגרינה1/2 כוס סוכר1/4 כוס מיץ תפוזים או מים1/2 כוס צימוקים (לבחירה)5 שיזיפים שחורים מיובשים מגולענים (לבחירה)...... Directions:
פורסים את הגזר לפרוסות אחידות בעובי 5 מ"מ.ממסים את המרגריה במחבת, מוסיפים את הגזר ומטגנים קלות, מוסיפים את המים והסוכר ומבשלים עד להמסת הסוכר.מוסיפים את הצימוקים והשזיפי...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר