Pesto
תפריט
ד', 22 נוב 2017, 20:28
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

טרין שוקולד

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 10492   

טרין שוקולד
4 מנות
הכנה וקירור
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» קינוחים
 
מרכיבים
200 גר' חלב מרוכז ממותק
250 גר' שוקולד-מריר
60 גר' אגוזי-לוז קלויים
60 גר' פקאנים קלויים
1/4 כוס ברנדי טוב
דרך הכנה
  1. ממיסים את השוקולד על אדים בשיטת הסיר הכפול.
  2. מוסיפים את החלב המרוכז, האגוזים והברנדי ומערבבים היטב.
  3. מרפדים תבנית מלבנית בנייר-פרגמנט או רדיד אלומיניום, ויוצקים לתוכה את התערובת.
  4. מכניסים למקרר למשך כ-10 שעות.
  5. להגשה חותכים לפרוסות דקות ומקשטים עם שמנת-מתוקה מוקצפת, אבקת-סוכר ואייריש קרים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
אבי שלום
איזה גודל תבנית
ובמה אני יכולה להשתמש במקום ברנדי

טרין שוקולד

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 4 Ingredients: 200 גר' חלב מרוכז ממותק 250 גר' שוקולד-מריר60 גר' אגוזי-לוז קלויים60 גר' פקאנים קלויים1/4 כוס ברנדי טוב...... Directions:
ממיסים את השוקולד על אדים בשיטת הסיר הכפול.מוסיפים את החלב המרוכז, האגוזים והברנדי ומערבבים היטב.מרפדים תבנית מלבנית בנייר-פרגמנט או רדיד אלומיניום, ויוצקים לתוכה את התערובת....
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר