Pesto
תפריט
ב', 17 דצמ 2018, 13:02
110408 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מקפא אגוזי לוז

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 6001   

מקפא אגוזי לוז
8 מנות
הכנה וקירור
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» קינוחים» צהריים - ערב
 
מרכיבים
150 גר' אגוזי לוז(בונדוק, אילסרים)
3/4 1 כוסות סוכר
6 חלבונים
500 גר' שמנת מתוקה או שמנת צימחית
דרך הכנה
  1. מחממים את התנור לחום גבוה, מרפדים תבנית טרין בניילון צמיד.
  2. מפזרים את אגוזי הלוז על תבנית אפיה ומכניסים לתנור לקליה עד שהאגוזים משחימים מעט, מוציאים ומניחים בתוך מגבת ומכסים, משפשפים את האגוזים בעודם במגבת עד להסרת הקליפה החומה, מצננים ומקצצים לגודל בינוני.
  3. ממיסים 3/4 כוס סוכר בסיר עד לקבלת קרמל חום זהוב, מוסיפים את האגוזים הקצוצים ומערבבים, יוצקים על משטח משומן או תבנית משומנת ומניחים לצינון והתקשות.
  4. מרסקים את התערובת האגוזים במעבד מזון לפירורים בגודל בינוני.
  5. מקציפים את החלבונים עם יתרת הסוכר לקצף יציב וגמיש, מקציפים את השמנת לקצפת יציבה, מקפלים את החלבונים לתערובת הקצפת, מוסיפים את הפארלין(האגוזים המסוכרים הקצוצים) לתערובת בקיפול, יוצקים את התערובת לתבנית המרופדת, מחליקים ומעבירים למקפיא ל-24 שעות או עד להתקשות התערובת.
  6. להגשה, הופכים את התבנית על צלחת גדולה, מסירים את הניילון ופורסים פרוסות בעובי 2.5 ס"מ ומגישים.
מקפא אגוזי לוז By , 2005-03-28T21:26:17+02:00 מקפא אגוזי לוז Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 8 Tags: none Ingredients: - 150 גר' אגוזי לוז(בונדוק, אילסרים) 3/4 1 כוסות סוכר6 חלבונים500 גר' שמנת מתוקה או שמנת צימחית ... Instructions: מחממים את התנור לחום גבוה, מרפדים תבנית טרין בניילון צמיד. מפזרים את אגוזי הלוז על תבנית אפיה ומכניסים לתנור לקליה עד שהאגוזים משחימים מעט, מוציאים ומניחים בתוך מגבת ומכסים, משפשפי...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר