Pesto
תפריט
ו', 24 נוב 2017, 13:10
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קינוח אגסים ברוטב תפוזים

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 8782   

קינוח אגסים ברוטב תפוזים
8 מנות
בישול ואפיה
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» קינוחים» צהריים - ערב
ציון גולשים: 10
[2 מדרגים]
 
מרכיבים
1/2 1 כוסות מיץ תפוזים טבעי
2 כפות מיץ לימון טבעי
1/2 כוס דבש הדרים
3 כפות גרידת קליפת תפוז
4 אגסים קלופים, חצויים ומגולענים
2 כפות ליקר תפוזים
דרך הכנה
  1. בסיר קטן מערבבים את מיץ התפוזים, מיץ הלימון, הדבש וגרידת קליפת התפוז, מביאים
    לרתיחה ומוסיפים את האגסים.
  2. מנמיכים ללהבה נמוכה לרתיחה קלה ומבשלים כ-15 דקות מכוסה, הופכים בעדינות את האגסים מספר פעמים במשך הבישול.
  3. מוציאים את האגסים בעזרת כף מחוררת ומניחים בצלחת או צלחות הגשה, ממשיכים לבשל את הרוטב עוד מספר דקות, מצננים, מוסיפים את הליקר ויוצקים על האגסים.
  4. מגישים את הקינוח מצונן.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
ציון 10
קינוח טעים ואלגנטי. מומלץ בחום!!
1
ציון 10
מעולה,טעים להפליא וקוצר תשבוחות. אני הספתי כמה כדורי גליה וניל ויצקתי עליהם מעט מהרוטבץ

קינוח אגסים ברוטב תפוזים

By Published: מאת אבי מ. 5 כוכבים מתוך 5 2 גולשים תזמון: Yield: 8 Ingredients: 1/2 1 כוסות מיץ תפוזים טבעי 2 כפות מיץ לימון טבעי1/2 כוס דבש הדרים3 כפות גרידת קליפת תפוז4 אגסים קלופים, חצויים ומגולענים2 כפות ליקר תפוזים ...... Directions:
בסיר קטן מערבבים את מיץ התפוזים, מיץ הלימון, הדבש וגרידת קליפת התפוז, מביאיםלרתיחה ומוסיפים את האגסים.מנמיכים ללהבה נמוכה לרתיחה קלה ומבשלים כ-15 דקות מכוסה, הופכים בעדינות את ה...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר