Pesto
תפריט
ה', 18 אוק 2018, 22:12
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

טרפלס Irish Cream

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 7148   

טרפלס  Irish Cream
16 מנות
הכנה וקירור
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» קינוחים» צהריים - ערב
 
מרכיבים
1/2 כוס שמנת מתוקה
2 כפיות תמצית וניל
קורט מלח
250 גר' שוקולד מריר מובחר
50 גר' שוקולד חלב מובחר
4 חלמונים טרופים
3 כפות ליקר אייריש קרים
2/3 כוס אבקת קקאו
דרך הכנה
  1. מחממים את השמנת בסיר קטן על להבה נמוכה ומוסיפים את תמצית הוניל והמלח.
    מוסיפים את השוקולד המריר ושוקולד החלב ומערבבים עד להמסת השוקולד. מסירים מהאש.
  2. מוסיפים את החלמונים בבחישה ומחממים שוב בזהירות תוך בחישה אולם לא מרתיחים.מסירים מהאש מיד כשהתערובת מסמיכה מעט.
  3. מוסיפים את הליקר ומערבבים, מכסים ומאכסנים במקרר עד שהתערובת מתקשה.
  4. מנפים את אבקת הקקאו לצלחת רחבה. נוטלים כמות של כף מתערובת השוקולד ומטילים לצלחת ומגלגלים במהירות לכדור ומגלגלים שוב לציפוי חיצוני בקקאו.
  5. מניחים בעדינות על מגש ומעבירים לקרור במקרר.
  6. לשמור מכוסה במקרר.
  7. יש להוציא כ-2 דקות לפני ההגשה.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
3
אולי יותר מדי אלכוהול מפריע להתקשות
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
אם מצננים במקרר אין שום סיבה לא להצליח.
1
למה הטרפלס יוצא נוזלי ולא מתקשה? ניסיון חמישי שנכשל :-(
טרפלס Irish Cream By , 2005-03-28T21:15:53+02:00 טרפלס  Irish Cream Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 16 Tags: none Ingredients: - 1/2 כוס שמנת מתוקה 2 כפיות תמצית ונילקורט מלח250 גר' שוקולד מריר מובחר50 גר' שוקולד חלב מובחר4 חלמונים טרופים3 כפות ליקר אייריש קרים2/3 כוס אבקת קקאו ... Instructions: מחממים את השמנת בסיר קטן על להבה נמוכה ומוסיפים את תמצית הוניל והמלח.מוסיפים את השוקולד המריר ושוקולד החלב ומערבבים עד להמסת השוקולד. מסירים מהאש.מוסיפים את החלמונים בבחישה ומחמ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר