Pesto
תפריט
ה', 18 אוק 2018, 02:41
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

נטיפי שוקולד וקוקוס

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 5160   

נטיפי שוקולד וקוקוס
12 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» קינוחים» קפה
 
מרכיבים
60 גר' שוקולד מריר קצוץ
200 גר' פתיתי קוקוס
1/2 כוס אגוזים קצוצים דק
1 קופסא קטנה חלב משומר ממותק
דרך הכנה
לחמם תנור לחום בינוני.

להמיס את השוקולד בחום, להוסיף לו את הקוקוס האגוזים והחלב הממותק, לערבב היטב.
לנטף בעזרת שתי כפיות תלוליות על נייר אפיה, להכניס לתנור ולסגור את חום התנור.
להשאיר עד שמתקבל ציפוי מבריק, להוציא מהתנור ולשחרר מהתבנית בעודן חמות.
להניח לצינון.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
3
אבי תודה רבה סיגי צרפתי
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
1
הי אבי בוקר טוב לא הבנתי למה הכוונה להכניס לתנור ולסגור את חום התנור תודה סיגי צרפתי
נטיפי שוקולד וקוקוס By , 2005-03-29T05:26:01+02:00 נטיפי שוקולד וקוקוס Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 12 Tags: none Ingredients: - 60 גר' שוקולד מריר קצוץ 200 גר' פתיתי קוקוס1/2 כוס אגוזים קצוצים דק1 קופסא קטנה חלב משומר ממותק ... Instructions: לחמם תנור לחום בינוני.להמיס את השוקולד בחום, להוסיף לו את הקוקוס האגוזים והחלב הממותק, לערבב היטב.לנטף בעזרת שתי כפיות תלוליות על נייר אפיה, להכניס לתנור ולסגור את חום התנור. להשאיר עד...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר