Pesto
תפריט
ד', 22 נוב 2017, 03:52
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

כוסיות טרפלס

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 7919   

כוסיות טרפלס
16 מנות
הכנה וקירור
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» קינוחים» קפה
 
מרכיבים
250 גר' שוקולד מריר
125 גר' חמאה
1 כף מחית נוגט
175 גר' אבקת סוכר
3-4 טיפות תמצית קפה*

אגוזי לוז קלופים וקלויים לקישוט.
דרך הכנה
  1. ממיסים את השוקולד בבן-מרי או במיקרוגל לתערובת חלקה, מניחים 5 דקות לצינון.
  2. בקערה מקציפים את החמאה, מחית הנוגט ואבקת הסוכר לתערובת אחידה ללא גושים, מוסיפים את השוקולד המומס והמצונן ואת תמצית הקפה ומערבבים היטב לקבלת תערובת אחידה ויציבה.
  3. ממלאים שקית זילוף בתערובת ומזלפים לתוך כוסיות(מנג'טים)אלומיניום, מוסיפים אגוז קלוי מעל לקישוט ומצננים במקרר.(אם התערובת רכה מדי מצננים מעט לפני מילוי שקית הזילוף)
  4. מוציאים מהמקרר 10 דקות לפני ההגשה.
הערות
  • *אם אין מחית נוגט משתמשים בממרח שוקולד "נוטלה"(בלבד).
  • אם אין תמצית קפה מוכנה, ממיסים 1/4 כפית קפה נמס בכמה טיפות מים חמים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה

כוסיות טרפלס

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 16 Ingredients: 250 גר' שוקולד מריר 125 גר' חמאה1 כף מחית נוגט175 גר' אבקת סוכר3-4 טיפות תמצית קפה*אגוזי לוז קלופים וקלויים לקישוט. ...... Directions:
ממיסים את השוקולד בבן-מרי או במיקרוגל לתערובת חלקה, מניחים 5 דקות לצינון.בקערה מקציפים את החמאה, מחית הנוגט ואבקת הסוכר לתערובת אחידה ללא גושים, מוסיפים את השוקולד המומס והמצונן ואת ת...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר