Pesto
תפריט
ד', 25 אפר 2018, 03:59
110396 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

ממתק קוקוס בסגנון באונטי

טעים תמיד ומתאים לפסח    

מאת: תמילושה ::: צפיות: 67   

ממתק קוקוס בסגנון באונטי
20 מנות
הכנה וקירור
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
 
מרכיבים
  • 1/3 כוס שמנת מתוקה או קרם קוקוס
  • 1 כוס אבקת סוכר
  • 1/3 כפית מלח
  • 200 גרם קוקוס טחון
  •  
  • לציפוי
  • 200 גרם שוקולד מריר+ כף שמן
דרך הכנה
  1. בקערה מערבבים את השמנת (או קרם הקוקוס) ואבקת הסוכר יחד עם המלח למשחה חלקה.
  2. מוסיפים את הקוקוס הטחון.
  3. מערבבים היטב היטב. צריך להיווצר ממש גוש. אם זה לא מתגבש, להוסיף עוד כף או שתיים של שמנת (או קרם קוקוס)
  4. יוצרים כדורים או גלילים ומניחים לצינון בתבנית למשך כחצי שעה.
  5. ממסים את השוקולד במיקרו או ע"ג אדים ומוסיפים כף שמן.
  6. טובלים את גלילי הקוקוס עד לציפוי מלא ומניחים לצינון נוסף.
  7. במקום ציפוי מלא - ניתן לזלף את השוקולד כקישוט.

ממתק קוקוס בסגנון באונטי

By Published: טעים תמיד ומתאים לפסח מאת תמילושה 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 20 Ingredients: 1/3 כוס שמנת מתוקה או קרם קוקוס 1 כוס אבקת סוכר 1/3 כפית מלח 200 גרם קוקוס טחון   לציפוי 2...... Directions:
בקערה מערבבים את השמנת (או קרם הקוקוס) ואבקת הסוכר יחד עם המלח למשחה חלקה. מוסיפים את הקוקוס הטחון. מערבבים היטב היטב. צריך להיווצר ממש גוש. אם זה לא מתגבש...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר