Pesto
תפריט
ש', 15 דצמ 2018, 17:03
110408 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

טרטלטים תאנים וגבינה

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 5103   

טרטלטים תאנים וגבינה
8 מנות
אפיה משולב
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» מתאבנים» קפה
 
מרכיבים
150 גר' קמח
30 גר' קמח תירס צהוב
1 כפית סוכר
100 גר' חמאה או מרגרינה
1 חלבון
למלית:
5 תאנים טריות בשלות
125 גר' גבינה לבנה
1 כף יוגורט סמיך
2-3 טיפות מי ורדים
2 כפיות סוכר דק
דרך הכנה
מערבבים את חומרי הבצק בקערה עד לקבלת תערובת דמוית פירורים, מוסיפים את החלבון ומעבדים רק עד לקבלת בצק, עוטפים ומאחסנים את הבצק במקרר למשך כשעה, מוציאים ומרדדים על משטח מקומח לעלה בעובי 1/2 ס"מ, קורצים עיגולים עם חותכן עגול או בצורת פרח ומניחים כל עיגול בתבנית טרטלט ומהדקים קלות, מחוררים בעזרת מזלג את הבצק בתחתית ומעבירים למקפיא עד להתקשות הבצק.

מחממים את התנור לחום גבוה, מכניסים את התבניות לאפיה של כ-7-10 דקות או עד להשחמה קלה, מוציאים ומצננים לחלוטין על רשת.

מערבבים את חומרי המלית פרט לתאנים בקערה, מסירים את העוקצים מהתאנים וחותכים
לשמיניות, מניחים מספר פרוסות תאנה בכל טרטלט, בעזרת שקית זילוף מזלפים פרח גבינה במרכז על התאנים ומגישים.
טרטלטים תאנים וגבינה By , 2005-03-28T21:16:34+02:00 טרטלטים תאנים וגבינה Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 8 Tags: none Ingredients: - 150 גר' קמח 30 גר' קמח תירס צהוב1 כפית סוכר100 גר' חמאה או מרגרינה1 חלבוןלמלית:5 תאנים טריות בשלות125 גר' גבינה לבנה1 כף יוגורט סמיך2-3 טיפות מי ור... Instructions: מערבבים את חומרי הבצק בקערה עד לקבלת תערובת דמוית פירורים, מוסיפים את החלבון ומעבדים רק עד לקבלת בצק, עוטפים ומאחסנים את הבצק במקרר למשך כשעה, מוציאים ומרדדים על משטח מקומח לעלה בעובי 1/2 ס"מ, קורצים ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר