Pesto
תפריט
ג', 21 נוב 2017, 02:58
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קדרת כרעי עוף

עם תפוחי אדמה, צימוקים ושקדים מולבנים    

מאת: richs ::: צפיות: 149   

קדרת כרעי עוף
6 מנות
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» צהריים - ערב
 
מרכיבים
  • 2 בצלים פרוסים
  • שמן לטיגון
  • 6 כרעי עוף חצויות
  • 9 תפוחי אדמה מוארכים
  • מלח ופלפל שחור גרוס גס
  • 2/3 כוס (100 גרם) צימוקים
  • 2/3 כוס (100 גרם) שקדים מולבנים
  • 1 כף פפריקה
  • 1 מיכל בסיס לבישול והקרמה של ריצ'
דרך הכנה
  1. מחממים שמן בסיר כבד ורחב ומטגנים את פרוסות הבצל עד שהזהיבו. מזיזים לצד הסיר.
  2. מנגבים את חלקי העוף במגבות נייר, מוסיפים לסיר ומטגנים מכל הצדדים.
  3. קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לרבעים לאורך, מפזרים על העוף. מתבלים במלח ופלפל. מכסים את הסיר, מנמיכים מאוד את האש ומבשלים כחצי שעה.
  4. מוסיפים לסיר את הצימוקים והשקדים. מפזרים על תפוחי האדמה פפריקה וממשיכים לבשל, כשעתיים ואפילו יותר. חשוב שהאש תהיה נמוכה מאוד.
  5. 10 דקות לפני ההגשה מוסיפים את הבסיס לבישול והקרמה של ריצ' ומבשלים על אש נמוכה.

קדרת כרעי עוף

By Published: עם תפוחי אדמה, צימוקים ושקדים מולבנים מאת richs 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 6 Ingredients: 2 בצלים פרוסים שמן לטיגון 6 כרעי עוף חצויות 9 תפוחי אדמה מוארכים מלח ופלפל שחור גרוס גס 2/3 כוס (100 גרם) צימו...... Directions:
מחממים שמן בסיר כבד ורחב ומטגנים את פרוסות הבצל עד שהזהיבו. מזיזים לצד הסיר. מנגבים את חלקי העוף במגבות נייר, מוסיפים לסיר ומטגנים מכל הצדדים. קולפים את תפ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר