Pesto
תפריט
ב', 16 יול 2018, 02:04
110400 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פתיתים עם בשר בקר טחון

ארוחה מהירת הכנה ונהדרת לצהריים לילדים    

מאת: tommf ::: צפיות: 536   

פתיתים עם בשר בקר טחון
6 מנות
בישול
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» עיקריות» צהריים - ערב
ציון גולשים: 10
[2 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 2 כוסות פתיתי קוסקוס מוכנים על פי הוראות היצרן. אפשר גם סוג אחר.
  • 1 בצל גדול קלוף וחתוך דק
  • 3 שיני שום קלופות וחתוכות לפרוסות
  • 1 סלסלת פטריות שמפיניון או יער חתוכות לפרוסות
  • 1 פלפלון צ'ילי חתוך דק - לא חובה
  • 1 קופסא רסק עגבניות
  • 1 קופסא בינונית עגבניות מרוסקות
  • 1/2 ק"ג בשר בקר טחון. 
  • 5 פרוסות נקניק סלמי מעושן חתוכות דק
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי
  • מלח לפי הטעם
  • 1/2 כפית סוכר
  • 1 כף שטוחה פפריקה מתוקה
  • 1 כפית שטוחה אורגנו יבש
  • שמן זית בכמות שתכסה את תחתית סיר בישול
דרך הכנה
  1. מכינים את הפתיתים לפי הוראות היצרן. 
  2. מסירים מהאש, שוטפים, מחזירים לסיר הבישול, מפזרים מעל 1 כף שמן זית ומערבבים היטב למניעת הידבקות.
  3. תוך כדי בישול הפתיתים: בסיר גדול אחר מחממים את שמן הזית ומכניסים את הבצל לטיגון עד הזהבה-השחמה קלה.
  4. מוסיפים את הפטריות, נקניק הסלמי והשום, מערבבים היטב וממשיכים לטגן, עד שכל הפטריות רטובות. 
  5. מוסיפים את הבשר הטחון ומתחילים לפורר עם כף עץ למניעת היווצרות גושי בשר.
  6. מוסיפים את כל שאר המרכיבים, מערבבים היטב ומבשלים על אש קטנה ועם מכסה כ-20 דקות.
  7. מוסיפים לסיר את הפתיתים המוכנים, מערבבים היטב ומגישים.
  8. בתמונה הצעת הגשה - את זה אוכלים עם כף.
הערות
מי שאינו מקפיד על כשרות יכול להוסיף 50 גרם מוצרלה או פרמז'אן מגורדת לסיר ולערבב היטב. שחיתות מוחלטת.
הסיר נגמר בדרך כלל באותו היום שאני מכין אותו, כי קשה להפסיק לאכול.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
ראובן מ. (עורך)
ציון 10
תענוג!
1
ראובן מ. (עורך)
ציון 10
♥ ♥ ♥
פתיתים עם בשר בקר טחון By , 2017-09-06T12:27:33+03:00 פתיתים עם בשר בקר טחון ארוחה מהירת הכנה ונהדרת לצהריים לילדים Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 6 Tags: none Ingredients: - 2 כוסות פתיתי קוסקוס מוכנים על פי הוראות היצרן. אפשר גם סוג אחר. 1 בצל גדול קלוף וחתוך דק 3 שיני שום קלופות וחתוכות לפרוסות 1 סלסלת פטריות ש... Instructions: מכינים את הפתיתים לפי הוראות היצרן.  מסירים מהאש, שוטפים, מחזירים לסיר הבישול, מפזרים מעל 1 כף שמן זית ומערבבים היטב למניעת הידבקות. תוך כד...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר