Pesto
תפריט
ג', 18 דצמ 2018, 20:35
110409 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קציצות אורז עם גבינה

עסיסיות, להגשה עם רוטב או בתוך תבשיל    

מאת: ראובן מ. ::: צפיות: 1190   

* צילום תוצאה
קציצות אורז עם גבינה
20 מנות
בישול ואפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» צהריים - ערב
 
מרכיבים
  • 2 כוסות אורז
  • 2 ביצים
  • 1/2 גביע יוגורט או רבע כוס חלב
  • 1/2 כוס קמח
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1 כוס גבינה מגורדת (מוצרלה וכו', ניתנות להמסה)
  • 1 כפית רוטב בר-בי-קיו
  • עלי נענע גדולים  לקישוט (או ריחן או קייל)
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם, ועוד כל תבלין שמתאים לטעמכם
גודל/סוג תבנית: מגש תנור מצופה בניר אפייה
דרך הכנה
  1. לבשל/לאדות את האורז כרגיל, עם מים, מעט שמן ומעט מלח, כ-16 דקות
  2. בינתיים לחמם תנור ל-170 מעלות
  3. להעביר לקערה עד לצינון
  4. להקציף מעט את הביצים עם היוגורט/חלב בקערה נפרדת ולשפוך על האורז עם אבקת האפיה והתבלינים כולל רוטב הברביקיו, לערבב היטב
  5. להוסיף את הגבינה המגורדת ואת הקמח ולקפל היטב לתערובת אחידה. זו צריכה להיות יציבה ומעט דביקה, כזו שאפשר ליצור ממנה כדור. אם צריך מוסיפים קמח.
  6. ליצור כדורים מהתערובת ולהניח על המגש. ניתן להיעזר עם רינג קטן ולשטח מעט מלמעלה
  7. להצמיד היטב עלה נענה על כל כדור, הצד המבריק למעלה.
  8. לאפות כ-25 דקות עד הזהבה 
חום תנור: 170 מעלות
הערות
ניתן להגשה עם רוטב כמנה אישית, או טבולים בחצי הגובה בקערת הגשה נמוכה עם רוטב סמיך


תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
♥ ♥ ♥
קציצות אורז עם גבינה By , 2017-08-28T12:33:49+03:00 קציצות אורז עם גבינה עסיסיות, להגשה עם רוטב או בתוך תבשיל Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 20 Tags: none Ingredients: - 2 כוסות אורז 2 ביצים 1/2 גביע יוגורט או רבע כוס חלב 1/2 כוס קמח 1 כפית אבקת אפייה 1 כוס גבינה מגורדת (מוצרלה וכו', ניתנות להמסה)... Instructions: לבשל/לאדות את האורז כרגיל, עם מים, מעט שמן ומעט מלח, כ-16 דקות בינתיים לחמם תנור ל-170 מעלות להעביר לקערה עד לצינון להקציף מעט את הביצים עם היוגורט/חלב בקער...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר