Pesto
תפריט
ג', 21 נוב 2017, 04:30
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת גלידה

חוזרים לילדות עם מרקם קסטה    

מאת: ראובן מ. ::: צפיות: 200   

* צילום תוצאה
עוגת גלידה
10 מנות
הכנה וקירור
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» קינוחים» צהריים - ערב או קפה או ארוחה קלה
 
מרכיבים
  • כ-20 ביסקוויטים מסוג פתי-בר, רצוי בטעם שוקולד (כהים)
  • 1 חבילת שמנת להקצפה (250 מ"ל)
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל או כפית תמצית וונית
  • 1 כפית תמצית מנטה
  • 1 כף אבקת פודינג
  • 1/2 כוס חלב
  • צלחת עם 1/4 כוס חלב עם מעט קפה נמס מומס בתוכו, לטבילת הביסקוויטים
  • אבקת קקאו
גודל/סוג תבנית: אינגליש קייק מרופדת בניילון נצמד
דרך הכנה
  1. להקציף את השמנת  עם הווניל, המנטה והסוכר,  (מומלץ עם מקצפת חשמלית) ואיך שהיא מתחילה להתייצב מעט להוסיף את החלב
  2. להמשיך להקציף ולהוסיף את אבקת הפודינג
  3. להגיע לקצפת יציבה, היכן שנוצרות תלוליות עמידות לגובה
  4. להניח שכבה אחת של קצפת (כ-1 ס"מ) בתחתית התבנית המרופדת
  5. לטבול מעט את הביסקוויטים בתמצית החלב ומידית להניח בלחץ עדין בשכבה מעל הקצפת
  6. להוסיף עוד שכבת קצפת ושוב שכבת ביסקוויטים טבולים.
  7. להמשיך כך עד גמר הקצפת, שכבה עליונה תהיה ביסקוויטים, ולוודא שהקצפת מגיעה ומכסה את כל המרחבים סביב הביסקוויטים.
    להכניס מיד למקפיא, מכוסה ניילון כנגד ריחות מהסביבה.
להקפאה של כמה שעות, רצוי לילה שלם.
הערות
לקישוט: אבקת קקאו מעל העוגה או טפטוף שך סילאן

מומלץ לפרוס באמצעות סכין גלית, ראו צילום
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
♥ ♥ ♥

עוגת גלידה

By Published: חוזרים לילדות עם מרקם קסטה מאת ראובן מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 10 Ingredients: כ-20 ביסקוויטים מסוג פתי-בר, רצוי בטעם שוקולד (כהים) 1 חבילת שמנת להקצפה (250 מ"ל) 1/2 כוס סוכר 1 שקית סוכר וניל או כפית תמצית וונית...... Directions:
להקציף את השמנת  עם הווניל, המנטה והסוכר,  (מומלץ עם מקצפת חשמלית) ואיך שהיא מתחילה להתייצב מעט להוסיף את החלב להמשיך להקציף ולהוסיף את אבקת הפודינג ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר