Pesto
תפריט
ג', 23 אוק 2018, 07:22
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת בננה

עוגות    

מאת: רגבקוק ::: צפיות: 750   

* תמונה להמחשה -By Javier Lastras [CC BY 2.0, via Wikimedia Commons
עוגת בננה
24 מנות
שעתיים ויותר
 
מרכיבים

  • 7-10 בננות רכות מאוד.
  • 1 כוס קמח לבן.
  • 50 גרם מחמאה.
  • 0.5 כוס סוכר.
  • 2 ביצים.
גודל/סוג תבנית: בינוני
דרך הכנה
1. מורחים מחמאה בתבנית אפייה מלבנית.
2. מועכים את הבננות למחית חלקה.
3. מערבבים היטב את מחית הבננות יחד עם הקמח והביצים.
4. מוסיפים סוכר לפי הטעם ומערבבים עד שלא מרגישים את הקמח בטעימה.
5. מפזרים מעל נתחי מחמאה.
6. אופים עד להשחמה בחום של 175 מעלות עד 200 מעלות. אם רוצים עוגה קשה יותר,
אופים כשעתיים או יותר תוך זהירות שלא לשרוף את העוגה. אחרת אופים למשך 45 דקות
ובודקים מדי פעם.
7. ניתן להפוך את העוגה ולאפות עד להשחמה גם מצידה השני.

חום תנור:
175 מעלות

הערות
בקיץ לשמור במקרר
בחורף ניתן לשמור בחוץ למשך כשבוע
עוגת בננה By , 2017-03-15T09:23:58+02:00 עוגת בננה עוגות Prep Time: PT20M Cook time: שעתיים ויותר Yield: 24 Tags: none Ingredients: - 7-10 בננות רכות מאוד. 1 כוס קמח לבן. 50 גרם מחמאה. 0.5 כוס סוכר. 2 ביצים. גודל/סוג... Instructions: 1. מורחים מחמאה בתבנית אפייה מלבנית. 2. מועכים את הבננות למחית חלקה. 3. מערבבים היטב את מחית הבננות יחד עם הקמח והביצים. 4. מוסיפים סוכר לפי הטעם ומערבבים עד שלא מרגישים את הקמח ב...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר