Pesto
תפריט
ג', 11 דצמ 2018, 12:18
110407 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

איספטי - תבשיל בשר ברוטב עשיר

בקר    

מאת: רגבקוק ::: צפיות: 992   

* תמונה להמחשה By Josef T?rk Jun. from Reit im Winkl, Deutschland [CC BY-SA 2.0 , via Wikimedia Commons
איספטי - תבשיל בשר ברוטב עשיר
6 מנות
30 דקות עד שעתיים
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • .5 ק"ג בשר בקר חתוך לקוביות
  • בגודל של 2 ס"מ.
  • 2 פלפל חריף קצוץ דק.
  • 3 בצל גדול קצוץ דק.
  • 4 גמבה קצוץ דק.
  • 2-4 שיני שום קצוצים דק.
  • 1 ס"מ זנגוויל קצוץ.
  • 1 גבעול של עלי ופאלה.
  • 2.5 כפיות פפריקה חריפה.
  • 2 כפיות כורכום.
  • 1 כפית פלפל שחור.
  • 4 כפיות כוסברה טחונה.
  • 1 כפית מלח.
  • 1/2 כוס חומץ.
  • 3 כפות רסק עגבניות.
  • 1/4 כוס שמן.
דרך הכנה
1. ערבבי יחד את הפפריקה החריפה, כורכום, פלפל
שחור, מלח ושתי כפות חומץ.
2. מרחי היטב את נתחי הבקר בתערובת התבלינים
והשרי לשעתיים.
3. חממי שמן בכלי רחב.
4. הוסיפי את הבצל הפרוס, שום ועלי ופאלה וטגני
עד שהבצל נהיה שקוף.
5. הוסיפי את הבשר וטגני עד להשחמה.
6. הוסיפי את שאר המרכיבים יחד עם מים,
חוץ מהבצל הקצוץ והגמבות.
7. בשלי על אש בינונית מכוסה למשך כשעתיים או
עד שהבשר מבושל ורך.
8. הוסיפי את הבצל הקצוץ והגמבות ובשלי למשך
עוד 20 דקות.
 
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
איספטי - תבשיל בשר ברוטב עשיר By , 2017-03-15T09:18:05+02:00 איספטי - תבשיל בשר ברוטב עשיר בקר Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 6 Tags: none Ingredients: - .5 ק"ג בשר בקר חתוך לקוביות בגודל של 2 ס"מ. 2 פלפל חריף קצוץ דק. 3 בצל גדול קצוץ דק. 4 גמבה קצוץ דק. ... Instructions: 1. ערבבי יחד את הפפריקה החריפה, כורכום, פלפל שחור, מלח ושתי כפות חומץ. 2. מרחי היטב את נתחי הבקר בתערובת התבלינים והשרי לשעתיים. 3. חממי שמן בכלי רחב. 4. הוסיפי את ה...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר