Pesto
תפריט
א', 21 אוק 2018, 03:42
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

אינגליש מאפינס-English Muffins

לחמניות בריטיות    

מאת: תמילושה ::: צפיות: 2013   

אינגליש מאפינס-English Muffins
12 מנות
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עוגות» בוקר - בראנץ או קפה או ארוחה קלה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
סטרטר:
  • 3/4 כוס קמח
  • 1/2 כוס מים
  • 1/2 כפית שמרים יבשים
 
לבצק:
  • 1 1/4 כוס חלב פושר
  • 2 כפות סוכר
  • 1 כף שמרים יבשים
  • 1.5 כפיות מלח
  • 50- גרם חמאה רכה
  • 3 3/4 כוסות קמח
  • סולת לפיזור
דרך הכנה
  1. מכינים את הסטרטר לילה קודם או כמה שעות לפני התחלת הכנת המאפינס.
  2. בקערת המערבל עם וו לישה, מניחים את הקמח, הסוכר והשמרים היבשים, מערבבים  מוסיפים את הסטרטר ואת החלב הפושר ומתחלים ללוש. כשהבצק מתחיל להתאחד מוספים את החמאה הרכה חתיכה אחרי חתיכה, ואת המלח.
  3. ממשיכים ללוש עוד כ-10 דקות.
  4. מניחים לתפיחה של כשעה.
  5. מרדדים לעובי 2 ס"מ וקורצים עיגולים בקוטר של כ-9 ס"מ.
  6. משאירים לעוד תפיחה של כ-10 דקות.
  7. מפזרים סולת על משטח  העבודה, ולוחצים את העגולים על הסולת משני הצדדים.
  8. מחממים מחבת יבשה בעלת תחתית עבה,  ומניחים עליה את עיגולי הבצק.
  9. הם תופחים עוד, כאשר התחתית משחימה, הופכים ומשאירים לעוד כמה דקות. סך הכל כ- 7 דקות.
הערות
  • יש כאלו שמוסיפים ביצה לבצק.
  • במקום לרדד אפשר לחלק לחלקים שווים ליצור מכל חלק עיגול ולהניח לתפיחה.
  • אפשר לוותר על הסטרטר אבל אז יש להוסיף את כמות הקמח והנוזלים לכמות הראשונית
    כלומר: 4.5 כוסות קמח ו- 1 3/4 כוסות חלב  או 1 כוס חלב ו-3/4 כוס מים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
אינגליש מאפינס-English Muffins By , 2016-09-13T11:49:04+03:00 אינגליש מאפינס-English Muffins לחמניות בריטיות Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 12 Tags: none Ingredients: - סטרטר: 3/4 כוס קמח 1/2 כוס מים 1/2 כפית שמרים יבשים   לבצק... Instructions: מכינים את הסטרטר לילה קודם או כמה שעות לפני התחלת הכנת המאפינס. בקערת המערבל עם וו לישה, מניחים את הקמח, הסוכר והשמרים היבשים, מערבבים  מוסיפים א...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר