Pesto
תפריט
ו', 15 דצמ 2017, 13:56
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת תפוזים עם ציפוי שוקולד

עוגת תפוזים טעימה וארומטית    

מאת: אירנצוק ::: צפיות: 1032   

* צילום התוצאה
עוגת תפוזים עם ציפוי שוקולד
10 מנות
אפיה
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» עוגות» בוקר - בראנץ או קפה או ארוחה קלה
 
מרכיבים
  • 1 כוס מיץ תפוזים/קלמנטינות טרי סחוט
  • 1 כף קליפה מגורדת מתפוז
  • 3/4 כוס שמן
  • 4 ביצים
  • 1 כוס סוכר חום
  • 1 1/2 קמח
  • כפית תמצית וניל
  • שקית סוכר וניל
  • 2 כפיות אבקת אפיה
  • קורט מלח
  • 1 חבילת שוקולד מריר
  • 1/2 כוס שמנת מתוקה
  • חופן שבבי קוקוס/לא חובה
דרך הכנה
  1. להקציף מספר דקות במיקסר במהירות גבוהה את הביצים, סוכר, תמצית וניל
  2. בקערה נפרדת לערבב ביחד את מיץ התפוזים עם השמן
  3. בקערה נפרדת לערבב את הקמח , אבקת אפיה וקורט מלח
  4. להוריד המהירות של המקסר לאיטית 
  5. להוסיף לתערובת הקצף שנוצרה במיקסר את הנוזלים והקמחים לסירוגין
  6. לתת למקסר לערבב בעדינות את כל המרכיבים לעיסה חלקה וקרמית
  7. להעביר בעדינות לתבנית 24 משומנת
  8. לאפות באמצע תנור כ 30-40 דקות עד שקיסם יוצא יבש
  9. להוציא להתקרר מחוץ לתנור
  10. להכין את הציפוי
  11. לחמם את השמנת לרתיחה ראשונית.
  12. לסגור את החימום ולהוסיף את קוביות השוקולד שימסו מהחום
  13. לערבב לנוזל חלק ולשפוך על העוגה
  14. כאשר הציפוי קר לפזר קצת שבבי קוקוס ליופי 
חום תנור: 160 מעלות
הערות
את שארית העוגה אחרי הארוח אפשר לשמור במקרר

עוגת תפוזים עם ציפוי שוקולד

By Published: עוגת תפוזים טעימה וארומטית מאת אירנצוק 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 10 Ingredients: 1 כוס מיץ תפוזים/קלמנטינות טרי סחוט 1 כף קליפה מגורדת מתפוז 3/4 כוס שמן 4 ביצים 1 כוס סוכר חום 1 1/2 קמח ...... Directions:
להקציף מספר דקות במיקסר במהירות גבוהה את הביצים, סוכר, תמצית וניל בקערה נפרדת לערבב ביחד את מיץ התפוזים עם השמן בקערה נפרדת לערבב את הקמח , אבקת אפיה וקורט...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר