Pesto
תפריט
ש', 15 דצמ 2018, 03:14
110408 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

אגוזים מתובלים

תערובת אגוזים פיקנטית    

מאת: תמילושה ::: צפיות: 2357   

אגוזים מתובלים
אפיה
30 דקות ופחות
» מתאבנים
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 800 גרם תערובת אגוזים (שקדים, קשיו, בוטנים- או כל שילוב אחר.)
  • 30 גרם חלבון ביצה (בערך חצי כמות של ביצה גדולה)
  • 1.5 כפות מלח
  • 1כף פפריקה מעושנת או מתוקה
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית פפריקה חריפה
  • 1/2 כפית כמון
דרך הכנה
  1. לקלות את האגוזים בתנור שחומם מראש ל-150 מעלות.במשך כ-10 דקות.
  2. להוציא את התבנית אך להשאיר את התנור דולק, לצנן את התבנית עם האגוזים כ-5 דקות,
  3. בינתיים להכין את תערובת התבלינים, לערבב את החלבון עם התבלינים.
  4. אחרי 5 דקות לערבב את התערובת עם האגוזים החמימים ולהחזיר לתנור לעוד 10 דקות.
  5. לכבות ולהשאיר בתנור שיתייבשו.- אפילו עד למחרת.
הערות
המתכון לפי השף ברונו אלבז הנה קישור לסרטון שלו: https://www.youtube.com/watch?v=ByHi7MVHBcl
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ראובן מ. (עורך)
ציון 10
כרגיל אצלך, מעולה!
אגוזים מתובלים By , 2016-05-18T12:36:09+03:00 אגוזים מתובלים תערובת אגוזים פיקנטית Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 800 גרם תערובת אגוזים (שקדים, קשיו, בוטנים- או כל שילוב אחר.) 30 גרם חלבון ביצה (בערך חצי כמות של ביצה גדולה) 1.5 כפות מלח 1כף פפריקה מעושנת... Instructions: לקלות את האגוזים בתנור שחומם מראש ל-150 מעלות.במשך כ-10 דקות. להוציא את התבנית אך להשאיר את התנור דולק, לצנן את התבנית עם האגוזים כ-5 דקות, בינתיים להכין א...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר