Pesto
תפריט
ה', 30 מרץ 2017, 01:58
110377 חברים
musical act magazine אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

אגוזים מתובלים

תערובת אגוזים פיקנטית    

מאת: תמילושה ::: צפיות: 1222   

אגוזים מתובלים
אפיה
30 דקות ופחות
» מתאבנים
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 800 גרם תערובת אגוזים (שקדים, קשיו, בוטנים- או כל שילוב אחר.)
  • 30 גרם חלבון ביצה (בערך חצי כמות של ביצה גדולה)
  • 1.5 כפות מלח
  • 1כף פפריקה מעושנת או מתוקה
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית פפריקה חריפה
  • 1/2 כפית כמון
דרך הכנה
  1. לקלות את האגוזים בתנור שחומם מראש ל-150 מעלות.במשך כ-10 דקות.
  2. להוציא את התבנית אך להשאיר את התנור דולק, לצנן את התבנית עם האגוזים כ-5 דקות,
  3. בינתיים להכין את תערובת התבלינים, לערבב את החלבון עם התבלינים.
  4. אחרי 5 דקות לערבב את התערובת עם האגוזים החמימים ולהחזיר לתנור לעוד 10 דקות.
  5. לכבות ולהשאיר בתנור שיתייבשו.- אפילו עד למחרת.
הערות
המתכון לפי השף ברונו אלבז הנה קישור לסרטון שלו: https://www.youtube.com/watch?v=ByHi7MVHBcl
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר תגובה לקריאה מלאה
1
ראובן מ. (עורך)
ציון 10
כרגיל אצלך, מעולה!

אגוזים מתובלים

By Published: תערובת אגוזים פיקנטית מאת תמילושה 5 כוכבים מתוך 5 1 גולשים תזמון: Yield: 0 Ingredients: 800 גרם תערובת אגוזים (שקדים, קשיו, בוטנים- או כל שילוב אחר.) 30 גרם חלבון ביצה (בערך חצי כמות של ביצה גדולה) 1.5 כפות מלח 1כף פפריקה מעושנת...... Directions:
לקלות את האגוזים בתנור שחומם מראש ל-150 מעלות.במשך כ-10 דקות. להוציא את התבנית אך להשאיר את התנור דולק, לצנן את התבנית עם האגוזים כ-5 דקות, בינתיים להכין א...
עשוי לעניין
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר